Aku AGM nie mogą się grzać, dlatego wędrują do bagażnika.
pzdr, tadzikpl
Printable View
Aku AGM nie mogą się grzać, dlatego wędrują do bagażnika.
pzdr, tadzikpl
W 166 też aku było w bagażniku, też mi sensacja.
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
Dla porownania:
Podstawowa BMW 3, 150 konny diesel, w manual 36000 euro (wloski konfigurator). Czyli Giulia bedzie minimalnie tansza niz BMW 3 i lepiej wyposazona.
Do podstawy w Alfie trzeba doliczyć jeszcze 2000 euro za felgi 17tki i Biksenony, żeby był samochód do jazdy ale bez bajerów.
Na omniauto.it (http://www.omniauto.it/magazine/3794...zi-concorrenza) jest porównanie z C-klasą, BMW, Audi i Jaguarem oczywiście na rynku włoskim. Mercedes i Jaguar są znacząco droższe, Audi i BMW na podobnym poziomie, ale Alfa jest lepiej wyposażona (chociaż A4 ma ksenony na wyposażeniu) w wszelkiego rodzaju asystentów, w których w konkurencji trzeba dopłacić.
Jeżeli chodzi o wersję QV to ona jest znacznie tańsza od podobnego mocowo AMG C63 (cena zaczyna się od 90k euro), M3 jest słabsze (431 koni) ale w podobnej cenie, Audi i Jaguar nie ma na razie zbliżonego mocowo modelu.
Mówiąc szczerze nie wygląda to źle, jest na pewno taniej od niemieckiej konkurencji.
Po aferze "spalinowej" to następną będzie afera "zużyciowa" - konia z rzędem temu, kto jest w stanie uzyskać spalanie podawane obecnie przez jakiegokolwiek producenta :)
Witam
Według instrukcji:
Wersja 150 ma 8,5 s do 100 km/h
Wersja 180 ma 7,5 s.
Prędkość 220 oraz 230 km/h.
Masa pojazdu 1374 kg.
Co ciekawe zbiornik paliwa jedynie 52 litry
Ja jestem ciekaw ile ludzi (nie fanów alfy) wybierze nową Gulie kosztem któregoś auta z wielkiej 3 jeśli ceny są zbliżone.
Wg mnie to będzie niski %,jednak mentalność ludzi weźmie górę(mimo lepszego wyposażenia w standardzie) i mało kto zdecyduje się na Alfe w klasie premium mając do wyboru niemiecki zaciąg będący od lat w klasie premium.
Sam czekam na auto w Polsce z silnikiem 2.0 280 koni i q4 i jego cenę bo zmiana auta za 9 m i myślę ze wrócę do alfy jak będą rozsądne ceny.