Poczekaj jeszcze 2 tyg chłopaku, odbiorę swoją bellę od mechanika i będziemy się pozdrawiać, bo bokserska to moje okolice :D
PS. Nie odbierz przypadkiem "chłopaku", jako obraźliwe określenie :)
Pozdrawiam,
Michał
Printable View
Olaf - jechałem, ale zaraz koło mnie śmigał gdzieś Rafał ... więc całkiem możliwe że to on.
Mnie łatwo poznać - boks na dachu którego nie idzie nie zauważyć :D
Monika - ja machałem 156 jak stała na światłach - ja jechałem od hotelu ... ale to była taka jakby oliwkowa i wydaje mi się że męzczyzna kierował.
Ale swoją drogą to kręciłem sie po konopnickiej sporo bo szukałem miejsca pare razy i taki kolor mi w oczy nie wpadł.
Za to Olaf - doniesiono mi że codziennie mijasz mojego kolege na trasie Z-ja Legnica ... mówi że nie może się napatrzeć na Ale :D
No fakt codziennie rano jadę ze Złotoryi do Legnicy :)
W Irbisie spotkana fura Majkela i Dantego (jeśli nadal nie zmienił blach ;)).
Dla uciechy Mumina :D - w mojej furze nie grzebali. To zostawiliśmy dopiero na przyszły tydzień... haha
Łeeeee, to żadne nieszczęście, zwykłe pierdoły. Nieszczęscie to miałabym, gdybym musiała osobiście zmienić olej, albo klocki, albo koło... :lol:
Na szczęście jeszcze nie mam przykazu "sama zepsułaś, to sama napraw" :lol:
Ostatnio moje wizyty w Irbisie były powodem żartów ;), więc tylko uprzedziłam, że "znowu zepsułam"... hehe
To znaczy że muszę iść do okulisty :P ale Alfa ładna
---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:56 ----------
Gdzie i kiedy? Tylko uprzedzam jak czysta to nie ja ;) chociaż ostatnio na Nowowiejskiej ktoś ,,Łapke" podniósł ale bylem tak zakręcony w tym dniu, że zanim zakumałem o co kaman to już się minęliśmy. Alfa 147 czarna Także jak coś to pozdrawiam i co złego to nie ja ;)
Dzięki Mateusz i również pozdrawiam.... ładne łapki masz teraz :) robi to wrażenie
---------- Post added at 07:20 ---------- Previous post was at 07:13 ----------
Pozdr dla Olafa... czasem widuję Cie na w Złotoryiii... ale wydaje mi się że Ty chyba mnie nie. Albo mylisz mnie z Mateuszem :) Pozdr
---------- Post added at 07:23 ---------- Previous post was at 07:20 ----------
Hej Jarecki... Skoro masz DLW powinieneś mnie często widzieć na trasie do Lwówka ze strony Złotoryi...? Parę razy Cię widziałem... tak mi się przynajmniej wydaje :) Wpadnij do Neonetu to pogadamy ! Pozdr
Na trasie z Lwówka do Złotej nie jeżdżę :/ (raz tylko jechałem tą trasą) kupiłem tam auto i dla tego rejestracje DLW - choć już od kilku dni mam swoje blachy DSW :)
a co do tego auta, co widujesz, to ktoś właśnie śmiga - tym samym kolorem co mój i na blachach DLW - sam miałem okazję kilka razy go widzieć :)
[/COLOR]Pozdr dla Olafa... czasem widuję Cie na w Złotoryiii... ale wydaje mi się że Ty chyba mnie nie. Albo mylisz mnie z Mateuszem :) Pozdr[COLOR="Silver"]
Będę się baczniej rozglądał ale w Złotej alf raczej nie przegapiam :) Jak coś to użyjcie klaksonu :):):):)
Nie nie - to nie o Ciebie chodzi :)
---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:46 ----------
No ;) Typowy ;) ;) ;) ^ ^
---------- Post added at 12:49 ---------- Previous post was at 12:46 ----------
Dziś (ponad 10h temu) - godzina 2:05 - widziana biała GT (chyba kolegi holdek) z rameczkami postawiona przy Traugutta - DOL19049
Pozdrowienia dla czarnej 159SW DW stojącej obok CH Marino.
Jak fajnie pospawają i polakierują to będzie wyglądał jak nówka sztuka nie śmigana....ale jak jakiegoś szaraka przetrącisz lub innego skubańca z leśnej doliny to może już z niego nic nie zostać... Ja codziennie wracam z Lwówka Śl. wieczorkiem to te patałajstwo jak na złość się pcha pod koła...
No własnie tego sie boje bo on już raz dostał kiedyś ... :)
Pożyjemy zobaczymy póki co kratke kupuje :)
Dziś na trasie Złotoryja Legnica srebrna 166 na tablicach DZL :) Awaryjne i długie były obustronne :) Pozdrawiam. Ale chcą zobaczyć kto kieruje musiałem sprawdzić swoje hamulce :)
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 147 po FL. Dzisiaj rano kolega widziany na Trzebnickiej, potem lapka byla na rogu ul Zmigrodzkiej ;)
@_Mumin_:
To ja :)
Ostatnio rzadko wchodzę na forum bo kompletnie nie mam czasu ze względu na pracę, ale to byłem ja. Tylko dlaczego ja Cie nie widziałem?:)
Bo stałem na skrajnie lewym pasie lekko za Tobą :D
No to pozdrowionka :) Następnym razem pomacham, poświecę :) Swoją drogą, na Litewskiej ostatnio widuję czerwoną 147 na klubowych ramkach parkująca prostopadle zaraz przy ulicy. Któż to?:)
* Dziś koło 15.20 machałem - chyba - byłej Alfie Pociesznego -> odmachane :) Pozdrowionka :)
* Między 16 a 16.30 awaryjnymi mrugnął mi ktoś ze srebrnej 159 jadąc Opolską / Krakowską w kierunku centrum - za późno się zorientowałem :( Również pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla kierownika z czarnej 147 dziś w Złotoryi :) Łapki były z obu stron :)
Czy "była alfa Pociesznego" ;) bywa czasem w okolicach Gorlickiej? Kilka dni temu miałam wrażenie, że mijaliśmy się Gorlicka/Krzywoustego.
W każdym razie była bardzo podobna.
Pozdrowienia dla sn00pa na Magnoliowym parkingu :)
Pozdrowienia dla kierownika 156 na ramkach i nr DW ktory gonil ślęzna we wroclawiu i zjechał na parking przy górce :).B-)
slawko z rodzina na alfarowerach