*co Ty gadasz??Wiesz co to wylal??Co sie stalo z lakierem??Nie widzialem Cie ale Pozdrawiam
Printable View
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156SW FL z ramkami zaparkowanej dziś około godz. 19 na parkingu galerii rzeszów. Zauważyłem kartkę "sprzedam" - znajomy szuka takiego samochodu, odezwij się do mnie na priv jeśli to zobaczysz i prześlij więcej szczegółów :)
Pozdrowienia dla kolegi w białej 156SW z czarnym dachem, którego widziałem w niedziele wieczorem pod tesco i dzisiaj po 12 na Batalionów Chłopskich :)
Daniello Ty dzisiaj śmigałeś rano Krakowską swoją nową niebieską SW? pozdrawiam!
Pozdrowienia dla kolegi z granatowej 159SW 1.9 JTDm RZE który wjechał przed mnie na moście zamkowym coś po 15 i za którym jechał przez rynek, aż do poczty i chyba dla kolegi mały którego niebieska alfa 156 RBR stał pod Graficą.
Jechałem firmowym Czerwonym Ekspertem EP.
Pozdrowienia dla Huberta (Hundzflot7) który ładnie pozwolił włączyć się mi do ruchu pod Jubilatką wczoraj o 16:30 :) jak tam kostka i kolano ? Widzę ze juz sam jezdzisz, wiec chyba zdecydowanie lepiej :drag:
Pozdrowienia dla Alf spotkanych wczoraj w Rzeszowie:
- 156 z ramkami na Podkarpackiej przy serwisie opon po 15
- 156 z ramkami i poduszką Alfaholików przy tylnej szybie na ul. Przemysłowej rej. RPZ ok. godz 16
- 159 SW TI tego właściwego kierowcę a nie tego chwilowego :P
pozdrawiam kierwowce bezowej 159 SW LBL widzianego niedaleko skrzyzowania kolo elektryka w Biłgoraju o 17 :)
Pozdrowienia dla kolegi w czarnej GT rz464... za ktorym wlasnir jade na obroncow poczty gdanskiej :P
Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4
Pozdrowienia dla szarej/srebrnej 159 SW zaparkowanej na BP przed Sędziszowem Małopolskim(chyba to sa Klęczany) ok.15,nastepnie bordowe Maserati Quattroporte jadacego w strone Krakowa (widziane gdzies przed Trzcianą)-cud miód malina szkoda tylko ze moglem widziec je przez chwile, nastepnie czerwona Alfa Mito z logo AR na boku widziana ok.15:20 praktycznie na skrzyzowaniu pod Politechnika-wydaje mi sie ze byla to zona Piotra C, uczestniukow spotu na ktory trafilem przez przypadek z tylu Castoramy(fiaty i 2 Alfy ktore w szczegolnosci pozdrawiam: 147 pistacja i szare 159 SW Tylko Sprzedam;)).W drodze powrotnej do Dębicy czyli miedzy 17,a 18 bordowa 156 FL sedan gdzies chyba przed Świlczą i zaraz srebrna 156 sedan na RRS.Tyle pamietam i wszystkich Pozdrawiam
Tam na podkarpackiej to chyba ja jechalem, ale nie widzialem Cię :) Pozdrawiam również Alfa_Lukas
nie wiem czy machalas jak to zwyklas robic bo zobaczyłem Cie jak już bylas z boku
- - - Updated - - -
o widzisz dobrze wiedzieć ze to Ty Psylo.Nawiasem mowiac rozmowa choć krotka to bardzo mila.Jeszcze raz Pozdrawiam i jak możesz to podeślij link do tamtego forum z którego był ten spot.
Pozdrowienia dla czarnej 159 SW RZ :) to nie twoja Czarny ? :) za którą stałem i wysiadł właściciel na stacji czwórka przy ulicy witosa. Byłem przejęty uruchomieniem alfy bo immo mi odmówił posłuszeństwa :D. Przy tym miałem wycieczkę do reala na zmianę baterii w kluczyku i nic nie pomogło :D. W końcu z zasługi mojej lubej bella odpaliła w jej rękach i dojechaliśmy do domu. i na szybkości te styki po dociskałem z immo, i jak ręką odjął
pozdro dla laski korzenia ktora widzialem na meczu Gora Ropczyca - Baszta Zawada :D :D
no poza Toba na pewno:D.Ty jak się opijesz robisz dym:D.Pozdrawiam i w końcu się gdzies pokaz na jakims spocie.Moze na zimowe placki się wybierzemy razem
dbh kreci mlynem:D
Był i widział xd
Pozdrawiam srebna 156 SW RDE LMxx , widziana dziś przed 15 na Krakowskiej koło szpitala, jechałem kawałek za Toba.
25 minut temu widziany Hundzflot na ul. Szkolnej w swojej Alfie :) Machane obustronnie :)
Pozdrowienia dla białej Giulietty widzianej dzisiaj na Al.Tysiaclecia w Lublinie
Pozdrawiam Marcina spotkanego dzisiaj na Obrońców Poczty Gd. (gdzieś po 16 chyba było) oraz Agnieszkę, której czerwona strzała stała pod przychodnią (czy czymś tego typu) na Langiewicza po 18 :)
pozdrowienia dla upolowanych Państwa Mekków jak sądzę, których bellę widziałem pod domem ok. 16? :> 156 SW RZ.