Dobry motyw, że w manualu można zmieniać biegi z nogą w podłodze...
Printable View
Dobry motyw, że w manualu można zmieniać biegi z nogą w podłodze...
Dokladnie, pierwszy raz się z takim czymś spotykam. Trochę jak w grach komputerowych, gdzie się caly czas trzymalo gaz i tylko zmieniało kolejne biegi :)
Pytanie czy tak będzie w każdej wersji silnikowej ?
jak patrzę w konfiguratorach DE i IT są jakieś błędy - Włosi podają 400Nm dla każdej wersji niezależnie od mocy i skrzyni, z kolei Niemcy podają 380Nm dla wersji 150KM MT i AT i dla wersji 180KM MT, natomiast 450Nm dla wersji 180KM AT. Więc chyba nie należy się tym sugerować ;)
- - - Updated - - -
Ale widzę z filmiku Tima, że w Giulii jest to samo irytujące się włączanie awaryjnych niekoniecznie przy mocnym dohamowaniu jak w Giuliettcie ;)
W 159 też były.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nawet w mito to występuje :) Bez problemu można wyłączyć w menu obsługi auta.
Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
W Giulietcie nawet nie wiem, gdzie jest. W 147 też nie kojarzę. W Peżocie są 2 malutkie otworki, ledwo widoczne.
- - - Updated - - -
Jak zawsze, wszyscy piszą, że piękna, najlepsza, wspaniała, tylko że nikt nie kupuje...
- - - Updated - - -
Jak się wycierpiałeś w 156 SW, przeżyłeś 159 SW, to tym bardziej Giulia powinna Cię zadowolić :). Pomijając mniejszy otwór załadunkowy w sedanie, to pewnie bagażnik nie jest mniejszy, jeśli nie większy, niż w 159 SW...
Radziu, chyba czepiasz się szczegółów ;) W 155 mam taką kratkę, w Focusie też jest, ani w jednym ani w drugim nawet przez myśl nie przeszło mi interesować się co to jest... Dopiero później się o tym dowiedziałem więc przy okazji wyczyściłem czujnik który tam jest bo przez lata zebrał sporo kurzu.
Oczywiście, że to detal, ale z ciekawości spojrzałem na Ghibli i tutaj też nic nie ma:
Załącznik 201010