Pozdraowienia z Jarosławia dla kierownika/kierowniczki 147 na A4 koło Krakowa w piątkowy wieczór :cool:
Printable View
Pozdraowienia z Jarosławia dla kierownika/kierowniczki 147 na A4 koło Krakowa w piątkowy wieczór :cool:
Pozdrowienia dla otrąbionej ;) srebrnej 166 stojącej na awaryjnych na wjeździe do Wieliczki oraz ładniutkiej 33 pod Lewiatanem w Pawlikowicach.
Pozdrowienia dla oramkowanej czarnej 156 :) Widzianą w sobotę ba wyjeżdzie z pod BP w Brzeszczach Z myjni bo się ładnie świeciła :)
Pozdrawiam kolegę z czarnej 159 z ramkami z którym się mijałem dzisiaj przed 12 na ul. Słowackiego w Olkuszu, łapki były:)
Witaj tomek w sobote albo w niedziele sie mijalismy :) a powiedz mi ktoś kolo ciebie jezdzi granatowa 159 sedan oramkowana i 156 sw oramkowana?
Cześć Adrian, pewnie w sobotę rano jak wracałem z nocki i zaspany byłem, że nie zauważyłem Cię. W Kluczach taką 159 widziałem nieraz zaparkowaną ale kierowcy nie znam.
Pozdrowienia dla oramkowanej GT i 147 na Fabrycznej 20A na terenie Factory Parku :)
Pozdrawiam kolegę :) Widze często Twoją bellę pod budynkiem ochrony. A dziś był gościnnie +1 (foto), widziałem Cię dziś jak wyjeżdżałeś z FP.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=159157&stc=1
Pozdrowienia dla kolegi Syndykat_TSSZ widzianego z pół godzinki temu pod Galerią Krakowską :D