Pozdraowienia z Jarosławia dla kierownika/kierowniczki 147 na A4 koło Krakowa w piątkowy wieczór![]()
Pozdraowienia z Jarosławia dla kierownika/kierowniczki 147 na A4 koło Krakowa w piątkowy wieczór![]()
Pozdrowienia dla otrąbionejsrebrnej 166 stojącej na awaryjnych na wjeździe do Wieliczki oraz ładniutkiej 33 pod Lewiatanem w Pawlikowicach.
Pozdrowienia dla oramkowanej czarnej 156Widzianą w sobotę ba wyjeżdzie z pod BP w Brzeszczach Z myjni bo się ładnie świeciła
![]()
Pozdrawiam kolegę z czarnej 159 z ramkami z którym się mijałem dzisiaj przed 12 na ul. Słowackiego w Olkuszu, łapki były![]()
AR 159 SW, 09r, Distinctive Q-Tronic, 1.9 JTDm 16V była, Opel Insignia ST jest
Witaj tomek w sobote albo w niedziele sie mijalismya powiedz mi ktoś kolo ciebie jezdzi granatowa 159 sedan oramkowana i 156 sw oramkowana?
Cześć Adrian, pewnie w sobotę rano jak wracałem z nocki i zaspany byłem, że nie zauważyłem Cię. W Kluczach taką 159 widziałem nieraz zaparkowaną ale kierowcy nie znam.
AR 159 SW, 09r, Distinctive Q-Tronic, 1.9 JTDm 16V była, Opel Insignia ST jest
Pozdrowienia dla oramkowanej GT i 147 na Fabrycznej 20A na terenie Factory Parku![]()
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 8V 163KM | 345Nm
Alfa Romeo MiTo 1.4 TB 155km
Pozdrowienia dla kolegi Syndykat_TSSZ widzianego z pół godzinki temu pod Galerią Krakowską![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem