a organizacja super prezes masz moj glos hehe chociaz Radziu a raczej Malgosia wszystko dopracowali ze szczegolami mam problemix pozdro
Printable View
nic nie bylo poukrywane spotkanie bylo o 12 na lotnisku a miejsce to bylo niespodzianka dla zon i dzieci kazdy kto chcial wpasc mogl napisac wczesniej a impreza i tak sie konczyla o 17 bo dzieci byly male z nami
ale ja wszystko rozumiem co do godziny, denerwujący fakt był tylko iż nie było nigdzie miejsca grilla napisane, bo tego z kumplami nie mogliśmy załapać, bo przecież co to za niespodzianka jak i tak byli chyba większość przyjezdni.
tomek dawaj jakieś foty bo ja nie umieć wklejać hehe
Kurcze, wiecie jacy byliśmy zawiedzeni, po całej Pile jeździliśmy, lotnisko to ze 20 razy objechaliśmy. Szkoda
Załącznik 23601Załącznik 23602 do zobaczyska następnym razem
bardzo dziekujemy za milo spedzony czas . Gratulacje dla Prezesa za organizacje grilla i miejsce spotkania i dla Micha za pyszna wyzerke .
Dla niezadowolonych gosci z Poznania jedna rada............., jezeli ja moglem dojechac z Gorzowa wrecz przed czasem...................... to w czym problem.
Wydawac by sie moglo ze skoro jestescie z jednego teamu Poznan , to telefony do siebie powinniscie miec od dawna.
pozdrawiam