Napisał
qczarq
ja prawie co się zapisałem, bo na co dzień to alfa club, też przyjadę ale się spóźnię, do której ten zlot będzie?
---------- post added at 19:11 ---------- previous post was at 12:34 ----------
zlot jak cholerka, pojechałem z kumplami w 5 samochodów 156 na lotnisko w pile, samochody z kiełbaskami, browarami, kamera, 2 grille i kobiety głodne przygód.
A tu lipa nikogo nie było, byliśmy o 15:20 na lotnisku, nic, żadnego info oznakowania, nic, 2 godziny jeździliśmy po pile w poszukiwaniu zlotu. A tu k... Nic, w życiu nie byłem tak wściekły. No ale zaczęliśmy działać szukać na tym forum chociaż jednej wzmianki o tym gdzie jest ten p... Grill, a tu oprócz, pierdół o felgach, śmieciach i braku organizacji nic, normalnie 70 stron shitu a 2 strony z marnymi informacjami i tekstem typu "na priv napiszę gdzie grill" no w życiu taki zły nie byłem, straciłem całą niedzielę kumple źli, jak wy chcecie cokolwiek zorganizować albo namówić ludzi którzy alfami jeżdżą, jak nawet nie potraficie w 1 poście krótko podsumować i napisać gdzie spotkanie, plan listę gości. A tu poza zbiórką o 12 nic więcej oprócz kupy bzdur i postów nie mających nic związanego z tematem. Szkoda w ogóle cokolwiek więcej pisać, a administrator forum, to powinien bardziej trzymać w ryzach ludzi, żeby się tematów trzymali a nie pisali o głupotach. Przepraszam, za kilka dopisków typu k.,.. I ch... Ale wybaczcie bo tak się zawiodłem na tym forum i ludziach biorących się za organizację.
Ps. Dla tych co spróbują coś napisać że zbiórka była o 12:00, kto do cholery wstaje na taką godzinę w niedzielę, jak ma jedyny dzień w tygodniu wolny. Grill to jest popołudnie a nie śniadanie. A jeżeli już komuś nie pasowało, bo rozumiem dzieci małe marudzące żony, to ustalcie jedno miejsce a nie rozpieprzone po całym mieście... Tak zeby mogło się więcej ludzi zjechać w różnym czasie.