Strona 73 z 250 PierwszyPierwszy ... 23636465666768697071727374757677787980818283123173 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 721 do 730 z 2493

Temat: Spotkanie w Pile???

qczarq
    Gość

Domyślnie

Ja prawie co się zapisałem, bo na co dzień to ALFA CLUB, też przyjadę ale się spóźnię, do której ten zlot będzie?

---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 12:34 ----------

Zlot jak cholerka, pojechałem z kumplami w 5 samochodów 156 na lotnisko w Pile, samochody z kiełbaskami, browarami, kamera, 2 grille i kobiety głodne przygód.
    A tu lipa nikogo nie było, byliśmy o 15:20 na lotnisku, nic, żadnego info oznakowania, nic, 2 godziny jeździliśmy po Pile w poszukiwaniu zlotu. A tu k... nic, w życiu nie byłem tak wściekły. No ale zaczęliśmy działać szukać na tym forum chociaż jednej wzmianki o tym gdzie jest ten p... grill, a tu oprócz, pierdół o felgach, śmieciach i braku organizacji nic, normalnie 70 stron shitu a 2 strony z marnymi informacjami i tekstem typu "na priv napiszę gdzie grill" no w życiu taki zły nie byłem, straciłem całą niedzielę kumple źli, jak wy chcecie cokolwiek zorganizować albo namówić ludzi którzy alfami jeżdżą, jak nawet nie potraficie w 1 poście krótko podsumować i napisać gdzie spotkanie, plan listę gości. A tu poza zbiórką o 12 nic więcej oprócz kupy bzdur i postów nie mających nic związanego z tematem. Szkoda w ogóle cokolwiek więcej pisać, a administrator forum, to powinien bardziej trzymać w ryzach ludzi, żeby się tematów trzymali a nie pisali o głupotach. Przepraszam, za kilka dopisków typu k.,.. i ch... ale wybaczcie bo tak się zawiodłem na tym forum i ludziach biorących się za organizację.

PS. dla tych co spróbują coś napisać że zbiórka była o 12:00, kto do cholery wstaje na taką godzinę w niedzielę, jak ma jedyny dzień w tygodniu wolny. Grill to jest popołudnie a nie śniadanie. a jeżeli już komuś nie pasowało, bo rozumiem dzieci małe marudzące żony, to ustalcie jedno miejsce a nie rozpieprzone po całym mieście... tak zeby mogło się więcej ludzi zjechać w różnym czasie.

malgosik
    Gość

Domyślnie

wielkie dzieki za dzisiaj na pewno pojawimy sie na zlocie w maju milo bylo Was poznac

to mowilam ja, niemarudzaca zona, matka malego dzieciatka (ktore tez dziekuje za dzisiejsze spotkanie) nie spiąca w niedziele do poludnia mimo to ze to dla niej rowniez jedyny dzien bez pracy i co gorsza - poznanianka, ktora musiala wyjechac O ZGROZO przed 11 by moc sie z Wami zobaczyc
    dziekuje za uwage
    Ostatnio edytowane przez malgosik ; 10-04-2011 o 18:58

qczarq
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał malgosik Zobacz post
    wielkie dzieki za dzisiaj na pewno pojawimy sie na zlocie w maju milo bylo Was poznac

to mowilam ja, niemarudzaca zona, matka malego dzieciatka (ktore tez dziekuje za dzisiejsze spotkanie) nie spica w niedziele do poludnia mimo to ze to dla niej rowniez jedyny dzien bez pracy i co gorsza - poznanianka, ktora musiala wyjechac O ZGROZO przed 11 by moc sie z Wami zobaczyc
    dziekuje za uwage
    No właśnie takie posty powinny być modyfikowane, chyba nie zrozumiałaś naszego przesłania.

Użytkownik Embrion Avatar buszmeno
    Mieszka w
    Piła/Wysoka
    Auto
    156 1.9 jtd sw 00r.

Domyślnie

grill pierwsza klasa kolego wyraznie bylo info ze zbiorka o 12:00 skoro chciales przyjechac trzeba wczesniej bylo dac znac a nie piszesz po 12:00 na forum ze moze bedziesz informacja o grillu byla juz od tygodnia nie od wczoraj jakos kolega z Poznania Michu dojechal i nie bylo problemu zalujcie bo miesko i atmosferka byla super pozdrawiam i zapraszamy nastepnym razem

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar michu35
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa Romeo

Domyślnie

Cytat Napisał qczarq Zobacz post
    zbiórka była o 12:00, kto do cholery wstaje na taką godzinę w niedzielę, jak ma jedyny dzień w tygodniu wolny. Grill to jest popołudnie a nie śniadanie.
    gdybyś słuchał na spocie w piątek co mówiłem to byś wiedział a miejsce miało być niespodzianką a więc nikt nie pisał gdzie. a po drugie nie był to jakis oficjalny gril a bardzo rodzinny z dziećmi itd i stąd ta godzina. a więc zawsze mogłeś zapytać o nr do mnie skoro z góry wiedziałeś że się spóżnisz.
    to tyle z mojej strony.

poza tym dzięki chłopaki za udanego spota oby tak dalej i nyślę że 15.05 skoczymy z wami,ale ja dojadę od drugiej strony granicy:-)bo mamy z gosią ambitny plan:-P

qczarq
    Gość

Domyślnie

wystarczyło napisać na forum gdzie jest grill. Ja zebrałem ekipę w 15 minut chcieliśmy zrobić fajny wzjad, na alfaforum nic nie było napisane,

Użytkownik Znawca Avatar tomasz switala
    Mieszka w
    piła
    Auto
    alfa 156 2,4jtd

Domyślnie

Cytat Napisał qczarq Zobacz post
    ja prawie co się zapisałem, bo na co dzień to alfa club, też przyjadę ale się spóźnię, do której ten zlot będzie?

---------- post added at 19:11 ---------- previous post was at 12:34 ----------

zlot jak cholerka, pojechałem z kumplami w 5 samochodów 156 na lotnisko w pile, samochody z kiełbaskami, browarami, kamera, 2 grille i kobiety głodne przygód.
    A tu lipa nikogo nie było, byliśmy o 15:20 na lotnisku, nic, żadnego info oznakowania, nic, 2 godziny jeździliśmy po pile w poszukiwaniu zlotu. A tu k... Nic, w życiu nie byłem tak wściekły. No ale zaczęliśmy działać szukać na tym forum chociaż jednej wzmianki o tym gdzie jest ten p... Grill, a tu oprócz, pierdół o felgach, śmieciach i braku organizacji nic, normalnie 70 stron shitu a 2 strony z marnymi informacjami i tekstem typu "na priv napiszę gdzie grill" no w życiu taki zły nie byłem, straciłem całą niedzielę kumple źli, jak wy chcecie cokolwiek zorganizować albo namówić ludzi którzy alfami jeżdżą, jak nawet nie potraficie w 1 poście krótko podsumować i napisać gdzie spotkanie, plan listę gości. A tu poza zbiórką o 12 nic więcej oprócz kupy bzdur i postów nie mających nic związanego z tematem. Szkoda w ogóle cokolwiek więcej pisać, a administrator forum, to powinien bardziej trzymać w ryzach ludzi, żeby się tematów trzymali a nie pisali o głupotach. Przepraszam, za kilka dopisków typu k.,.. I ch... Ale wybaczcie bo tak się zawiodłem na tym forum i ludziach biorących się za organizację.

Ps. Dla tych co spróbują coś napisać że zbiórka była o 12:00, kto do cholery wstaje na taką godzinę w niedzielę, jak ma jedyny dzień w tygodniu wolny. Grill to jest popołudnie a nie śniadanie. A jeżeli już komuś nie pasowało, bo rozumiem dzieci małe marudzące żony, to ustalcie jedno miejsce a nie rozpieprzone po całym mieście... Tak zeby mogło się więcej ludzi zjechać w różnym czasie.
    po pierwsze spotkanie bylo opisywane juz od jakiegos czasu wiec wystarczylo napisac ze sie spoznisz ktos by po ciebie przyjechal na lotnisko to co piszemy w naszym temacie to nasza sprawa i jak ty piszesz o 12,47 ze chcesz przyjechac na forum jak wszyscy sie spotykalismy na lotnisku mogles dogadac sie z michem w poznaniu i wiedzialbys co i jak a gril byl dla nas i naszych gosci poznaniacy mieli sie zorganizowac i przyjechac razem wiec pretensje miejcie do siebie i do waszej organizacji

Użytkownik Embrion Avatar buszmeno
    Mieszka w
    Piła/Wysoka
    Auto
    156 1.9 jtd sw 00r.

Domyślnie

kolego miejsce znal tylko prezes a reszta byla wyraznie opisana ze miejsce to niespodzianka

Użytkownik Znawca Avatar tomasz switala
    Mieszka w
    piła
    Auto
    alfa 156 2,4jtd

Domyślnie

A godzina byla taka ze wzgledu na dzieci i rodzinny tryb spotkania

qczarq
    Gość

Domyślnie

ja się z michem widziałem pierwszy raz w piątek, mówił tylko że lotnisko, a nie brałem telefonu, bo myślałem że nie przyjadę. Zresztą to nie zmienia faktu że w tym temacie nie było nic o miejscu grilla. A pomyślcie ilu jeszcze takich jak ja było? Ludzie by okazjonalnie przyjechali żeby się wymienić info o alfach a tak bylo wszystko poukrywane jak by nie wiadomo co było na tym grillu.