to jakby co to bede dzwonił ;)
Printable View
to jakby co to bede dzwonił ;)
to co wkoncu w planach?
http://www.zycietoprzygoda.pl/produc...w-bitwie-.html
może byś my kiedy poszli postrzelać do siebie?
jeż... pewno nic :D
- - - Updated - - -
A jednak :) RABSZTYN :)
Ja zadam dwa fundamentalne pytania. Czy widzimy sie w najblizsza srode i czy bedzie ayem nowym wozem? :crazy_pilot:
tak i tak :lol:
A gdzie konkretnie pod tym centrum i o której?
o 19 jak zwykle. Parking Krokus. ul. Bora-Komorowskiego od strony BP
:sarcastic:
dziewczyny jakieś zaproście
:jester:
drift-r - http://mapy.google.pl/maps?q=bora-ko...lskie&t=m&z=16
Tak jak napisał Marcin - o 19 :)
wunia lulokiem :lol:
a mrutyną się nie przejmuj - un ino obwącho i tyla jego
zna ktoś lakiernika w krakowie lub okolicy który ogarnął by malowanie w kolorze blueinka ;)
w kolorze blu luloka ?
Jam jest zawsze zwarty i gotowy :P
PiteR, bedziesz dzisiaj? Przed chwila zaswiecila mi sie marchewa i potrzebuje pomocy jakiegos speca.z kabelkiem ;)
Spoko, wezme lapka :)
Gdyby padalo, to gdzie bedziecie?
Na parkingu zadaszonym na 1 poziomie.
i sie rozlalo :( dzis na pieterku :)
Deszcz nie straszny;) wjazd na parking jest od strony stacji BP. Jakbys nie mogl trafic to na pw wysle Ci nr tel
Vrooooom vroooom czyli co potrafi auto wbudowane w grill ;) Dzieki Panowie za spot, dlugo posiedzieliscie jeszcze?
no ja przed chwilą wróciłem, a jak wyjeżdżałem to część jeszcze siedziała :)
Dzięki za spotkanie - zrobiłem jakieś fotki, więc jak wrócę do domu do zrzucę bo tu nawet kabla od aparatu nie mam ;).
A ja się tak wpierdziele bez kozery:) bo byłem wczoraj na wycieczce rodzinnej w Krakowie waszym i po powrocie do Bytomia( którego nawiasem mówiąc -nienawidziłem za dziurawe drogi ) całowałem asfalt.... CO WY MACIE TAM ZA WERTEPY !!! Jade sobie z Wawelu , staje na światełkach....obok mnie cwaniaki w nowym Scirocco . Zielone - moja rodzina w momencie w bagażniku na JBl-u siedzi:D , WV zostaje w tyle ....wjeżdzam w ul.Opolską i odmawiam wszystkie modły włącznie z Allahami o miskę olejową....hamulec w podłoge , prawy pas i zaczynają mnie wyprzedzać rowerzyści....zainteresował mną się nawet patrol policji bo jadąc po "szczytach" kolein wyglądało jakbym był po litrze gorzoły....i tak przez Josepha Conrada udało mi się doczołgać do zjazdu na drogę 94.....Szczerze to nie widziałem jeszcze takiej "przelotowej" bodajże 3 pasmówki....Bodajże bo skupiłem się na misce olejowej bo miejscami niewiem z czego ale iskry szły.....Teraz już wiem czemu niektórzy z forumowiczów moje poglądy na temat felg 18/19 cali negują....Tak Kraków max 16 cali:P ....Panowie piszcie petycje do waszego prezydenta ,żeby aby głowne drogi porobili bo tragedia.....Sorry za OT ale gdzieś musiałem się wyżalić:)
Hehe, opolska to jeszcze jest spoko :) a na 18" da się jeździć :)
Kraków stracił płynność finansową i dróg nie będzie :D a ja potwierdzę słowa Ayema że opolska to jest jeszcze lajcik i jedna z lepszych dróg w grodzie krk :D jedź na wylot na Warszawę to się przekonasz jak może wyglądać wylotówka
Ooo 7 zaraz za na wylocie z Krakowa to jest wyyyygon ;D albo końcowy odcinek nowohuckiej, albo skrzyżowanie wlotowej z wielicką, przed remontem. Wyrzucało z fotela ;D
dobra a kto w srode bedzie ? praca mnie tak meczy ze na forum siedze :D
Ja odpadam. W sobote gonie Alfe na poludnie Europy i jak zwykle mnostwo rzeczy na ostatnia chwile zostalo.
ja też odpadam, z firmą śmigamy na Eli Kart :) jakby wam wpadło do głowy przyjechać pojeździć to tor zajęty pomiędzy 18 i 22 ;P
wy dziurawej drogi nie widzieliście. Jedzie pod TVN albo na drogę osiedlową do mrutyny :)
true story - drogi w Krakowie to masakra, ale Opolska nie jest jeszcze najgorsza. Myslę, że temat by się za bardzo rozwinął jeśli chciałoby się podawać najbardziej podziurawione ulice :lol: krócej by chyba było wymienić te w dobrym stanie :lol: co do środy to ja się pewnie pojawię :)
Jeśli jest służbowy to poleci i 100 :P Swoją drogą z tą drogą są takie jaja że ponoć żadna firma nie chce się do niej przyznać... miasto też się jakoś do tego nie kwapi ;]
ja chyba raczej dzisiaj odpadam...chyba, ze przyjade poźniej niż 19.
to przyjedz pozniej i nie marudz ;]