i sie rozlalodzis na pieterku
![]()
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
i sie rozlalodzis na pieterku
![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Deszcz nie strasznywjazd na parking jest od strony stacji BP. Jakbys nie mogl trafic to na pw wysle Ci nr tel
Today we are living our future memories..
Vrooooom vroooom czyli co potrafi auto wbudowane w grillDzieki Panowie za spot, dlugo posiedzieliscie jeszcze?
no ja przed chwilą wróciłem, a jak wyjeżdżałem to część jeszcze siedziała![]()
Today we are living our future memories..
Dzięki za spotkanie - zrobiłem jakieś fotki, więc jak wrócę do domu do zrzucę bo tu nawet kabla od aparatu nie mam.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
A ja się tak wpierdziele bez kozerybo byłem wczoraj na wycieczce rodzinnej w Krakowie waszym i po powrocie do Bytomia( którego nawiasem mówiąc -nienawidziłem za dziurawe drogi ) całowałem asfalt.... CO WY MACIE TAM ZA WERTEPY !!! Jade sobie z Wawelu , staje na światełkach....obok mnie cwaniaki w nowym Scirocco . Zielone - moja rodzina w momencie w bagażniku na JBl-u siedzi
, WV zostaje w tyle ....wjeżdzam w ul.Opolską i odmawiam wszystkie modły włącznie z Allahami o miskę olejową....hamulec w podłoge , prawy pas i zaczynają mnie wyprzedzać rowerzyści....zainteresował mną się nawet patrol policji bo jadąc po "szczytach" kolein wyglądało jakbym był po litrze gorzoły....i tak przez Josepha Conrada udało mi się doczołgać do zjazdu na drogę 94.....Szczerze to nie widziałem jeszcze takiej "przelotowej" bodajże 3 pasmówki....Bodajże bo skupiłem się na misce olejowej bo miejscami niewiem z czego ale iskry szły.....Teraz już wiem czemu niektórzy z forumowiczów moje poglądy na temat felg 18/19 cali negują....Tak Kraków max 16 cali
....Panowie piszcie petycje do waszego prezydenta ,żeby aby głowne drogi porobili bo tragedia.....Sorry za OT ale gdzieś musiałem się wyżalić
![]()
Hehe, opolska to jeszcze jest spokoa na 18" da się jeździć
![]()
Kraków stracił płynność finansową i dróg nie będziea ja potwierdzę słowa Ayema że opolska to jest jeszcze lajcik i jedna z lepszych dróg w grodzie krk
jedź na wylot na Warszawę to się przekonasz jak może wyglądać wylotówka
Ooo 7 zaraz za na wylocie z Krakowa to jest wyyyygon ;D albo końcowy odcinek nowohuckiej, albo skrzyżowanie wlotowej z wielicką, przed remontem. Wyrzucało z fotela ;D