Napisał
RaD Ol
Nie chodzi tyle o rocznik co własnie o auto poliftowe, co sprowadza się do roczników 2008-09, wracając wczoraj z urlopu zajechałem do Rawy obejrzeć te czerwona po leasingu. Więc tak : książki serwisowej nie mieli, ale ma się odnaleźć, jazdy próbnej nie było a nawet odpalenia silnika bo akumulator rozładowany do zera, jeden ze sprzedających twierdzi, że auto stoi kilka dni i ktoś pewnie na światłach zostawił, drugi, że stoi od co najmniej dwóch miesięcy :-). Ja obstawiam druga wersje bo tarcze hamulcowe mocno już skorodowały. Miernika grubości lakieru na urlop nie wziąłem ale blachy i szczeliny wyglądały ok, w oczy rzucało się siedzisko kierowcy- nie było dziur ani wyprutych nitek, ale pierwsze objawy wytarcia tkaniny były już wyraźnie widoczne, trochę wcześnie jak na 70 tys. A jeszcze jedno, sprzedający byli zdziwieni, że auto ma rozładowany akumulator, zdjęcia na ogłoszeniu są zrobione w innym miejscu parkingu niż te na którym w tej chwili stoi ta alfa, więc sądzę, że ona faktycznie już trochę tam wegetuje.