Ja w boxerze robiłem panewki u Maćka z Częstochowy (3 lata temu, przejechane 50 tysięcy i dalej się kula). Warsztat polecany tutaj na forum. Ceny ok, kontakt ok a z terminami to nie wiem jak na tą chwilę.
Częstochowa Osterwy 4
+48 602 240 284
Ja w boxerze robiłem panewki u Maćka z Częstochowy (3 lata temu, przejechane 50 tysięcy i dalej się kula). Warsztat polecany tutaj na forum. Ceny ok, kontakt ok a z terminami to nie wiem jak na tą chwilę.
Częstochowa Osterwy 4
+48 602 240 284
Chyba prawdopodobnie rozmawiałem z nim o swapie na 3.0 i chyba znalazłem jego aukcje ?
http://allegro.pl/silnik-alfa-166-gt...466387237.html
Częstochowa jednak troche za daleko ale wielkie dzięki za błyskawiczny odzew!
To nie on:)
Ten z twojej aukcji jest z Będzina-Łagiszy.
W takim razie prosiłbym o numer, pisałemdociebie PW ale bezskutecznie, wiadomości nie dochodzą
Dostałem PW- odpisałem.
Pzdr
Pozdrawiamy was ciule...
Zyrafy wchodza do szafy
A Pawiany na ściany !! :) !! :)
Zajebista biba
A kogo nie było niech żałuje :P
Kuwa - spóźnilim sie ło pora godzin
:mad:
Od tego Rizlinga w kartonie ci się już całkiem popierniczyło bociek:D
a ja se mogłam Was szukać po 22...
a tp tak btw :D http://www.iqkartka.pl/kartka/6791.html
wiem, że kiedyś na spocie można było odebrać/dokonać zakupu forumowych ramek, czy nadal to funkcjonuje? chyba czas żeby je założyć, bo już zbyt długo reklamuje ganinex, a nic nie chcą za to płacić ;)
pytanie troszke poza tematem (wybaczcie) Czy ktoś wybiera sie na summer cars party? Nigdzie nie moge znależć info czy są miejsca, żeby wjechac razem z AH i czy w ogle Alfaholicy będą tam obecni. Może tutaj ktos ma świeze info?
Ktos tam sie wybiera ale rezerwacja miejsca poszla w pi...du :cool:
Temat o tym jest - cos slabo szukales :-)
Inni zamiast na scp wybieraja sie na grilla na kopcu w Piekarach
dzięki za info. Nie widziałem i dalej nie widze tematu o summercars 2013 poza zapowiedzią. Jak mozesz to wrzuć link :)
hyba innego nie ma : http://www.forum.alfaholicy.org/malo...ty_2013_a.html
Kto dziś jest? :)
Ja chciałem się po naprawie pojawić ale nie wiem czy dam radę, bo mam trochę do załatwienia dzisiaj a do tego nie najlepiej się czuję :(
Jeśli nie będzie lało to ja wpadne na chwile
Bydymy :) ktoś coś chciał odemnie ?
Czwórki beda :P
Ja też będę :)
Oskar przywieź mi obiecane taile, tylko ja chcę w idealnym stanie bo inaczej to je sobie możesz zabrać z powrotem :P
Lizany lecisz z Mysłowic?
fajnie było do nastepnego ;)
Minus dla Magdy... Zaufałem Ci, a Ty co zrobiłaś?! :(
a o mnie Peczterutki to już nie wspomnisz słowem :(
P4 ram ta ta ta ta, ram ta ta ta...:)
micorl.... Łutututututu Łutututuutu...
Sam jesteś ram ta ta ta :D :D :D
Chodziło mi o dźwięk jaki wydawała Twoja Ala jak przejeżdżałeś obok Media Marktu na odcince...:) Ale widocznie słabo przekazałem wartości dźwiękowe ha ha ha...To tak jak w tym kawale...Angielskie małżeństwo wynajmuje pokój w hotelu, gdzie na recepcji pracuje gość nie znający angielskiego...Po zajęciu pokoju małżonek pyta żonę czy napije się herbaty...Ona na to, że tak. Więc ten chwyta tel. w dłoń, dzwoni do recepcji i mówi ;" Two teas to room 22" (czytaj: tu tis to rum tu tu) a recepcjonista na to odpowiada przez tel " pa para pa pa pa pa" :cool:
Ok! Jest czwartek! :>
Spot dzisiaj standardowo o godz 20:00 na ZIELONYM parkingu PODZIEMNYM!
No i dziś nareszcie uda mi się przybyć;) który to dokładnie parking? Od której ul. jest wjazd?