Zapóżno was zauważyliśmy:) Swoją droga to na jednej alfie i na drugiej były ramki klubowe:) A tak apropo kiwanie przez otwartą szybe, to nie bolą cie rece? Ja was w ostatniej chwili zauważyłem i walnołem reką w przednią szybe w 156....ała
Printable View
Zapóżno was zauważyliśmy:) Swoją droga to na jednej alfie i na drugiej były ramki klubowe:) A tak apropo kiwanie przez otwartą szybe, to nie bolą cie rece? Ja was w ostatniej chwili zauważyłem i walnołem reką w przednią szybe w 156....ała
Hehe akurat łatwiej byłomi łatwiej wystawić łape za szybe :)
pozdrowienia dla czarnej oramkowanej 147 widzianej w na obwodnicy wadowic dzis po 12. Lapki byly :)
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej Alfy 147 FL mijanej wczoraj w Zabrzu przed zjazdem na średnicówkę koło godziny 23.
pozdrawiam aniuche05,dzisiaj po11-tej pod realem w mysłowicach ,a ten fiacik też niczego sobie
pozdrawiam wszystkich którzy mi nie odmachali w tym tygodniu a trochę tego było pobudka!!!!jedynie Roger wczorej mi dał długimi w Siemcach no ale chop jest bardzo w temacie
Pozdrawiam kolege który mi machnąl na moście nad Przemszą pomiędzy Mysłowice - Sosnowiec :)
Za późno zareagowałem bo akurat telefon wyciągałem (tak wiem... podczas jazdy...) ;)
Tylko nie pamiętam czym to kierował czerwona 166 jak pamiętam :) Kto to? :)
Pozdrowienia dla kierowniczki z bordowej 156 SW, z ramkami klubowymi KWA, widziana na zakopiance dziś po 7 rano ;)
pozdrowienia dla blizniaczej 147 oramkowanej (SG) stojącej dzisiaj popoludniu na rondzie w olsztynie koło częstochowy :)
Pozdrowienia dla Pana w białej Giulii chyba 1300:confused: na żółtych blachach widzianego na Czajki w Gliwicach wczoraj popołudniu, szok :eek::eek::eek:
A ja pozdrawiam bliźniacza 147mkę też verde acero na blachach SD spotkana na 94ce;] i kierowniczkę 156SW KOL też na trasie 94 nie powiem pięknę autko i piękna kierowniczka:D
OT
aniucha wkoncu trafiłem na to oramkowane seicento. Potwierdzam na przyciemnione szyby z tyłu i jest czarne.
Więc chyba Twoje :)
END OT :)
Też widziałem w Gliwicach to auto. Nawet jechało za mną chwile :)
jak wjezdzalem od strony cz-wy to odrazu się rzuciła w oczy... jeszcze taki sam kolorek... i nawet felgi :) chciałem się gdzies tez wcisnąć blisko Ciebie ale niestety wszedzie bylo za ciasno i pojechalem na płatny...
PS. zapraszamy na grilla do olsztyna... jest temat w tym dziale :)
kolege z niebiańsko turkusowej 156 łapki były wczoraj popołudniu w okolicy knurowa
:) takie :)
Załącznik 23182
ja z kolei pozdrawiam dwie 159 :) obie na SM :D jedna srebrna druga czarna oraz błękitną 147 na SM 53.... :) fajnie że kilka nowych alf w mysłowicach
A ja pozdrawiam czerwoną oramkowaną AR 156 na blachach SCZ NC.. stojącą dziś pod warsztatem MCA Maćka w częstochowie :P
no ja zostawiając ją tak pomyślałem czy nie otrzymam wynagrodzenia pieniężnego za to ale najważniejsze że każdy kto wjeżdżał od Częstochowy widział ją :D
no właśnie czytałem że ciekawa impreza u was się szykuje ;) tylko że uczelnie mam i raczej odpadam :(
Pozdrowienia dla czarnej 156 która dziś popołudniu stołowała się w Gliwickiej Bomboli ;)
Dziś ok. 18:00, na autostradzie A4 Krakow-Szarów, obtrąbiona granatowa 156 JTD2.4 sedan, z ramkami klubowymi, rejestracja "KN"
pozdrowienia dla kierownika :)
Aniucha dokładnie takie :)
Pozdrawiam kolege z ciemnej 156 widzianego dzisiaj w Zabrzu obok urzędu miejskiego koło 14.
pozdrowienia dla kolegi w czerwonej 146 WI..widzianego przed 16 kolo PKS w Wodzisławiu
również pozdrawiam
Pozdrowienia dla wiedzmaaka za nie oczekiwany szybki spot :D
pozdro dla właściciela Alfy Gulia lub 1750 na zółtych tablicach :)
w ostatnim momencie ją zauważyłem. Postaram się jeszcze tego kierownika złapać i pogadać, bo tablice były z moich okolic. Może wpadnie na spot, bo auto piękne :)
pozdro dla alfaradek146 widziany dzis o 14 w Radlinie przy koksowni. Łapki były, ale kolega chyba był lekko zdziwiony:) no i ta rejestracja WI:) że tez nie zatrąbiłes dzisiaj.
Pozdrawiam właściciela pięknej czerwonej 156 na klubowych ramkach, widzianej dziś na parkingu w TESCO Kraków ,kapelanka ok.13:00 , rej. zaczynała się SB :)
Zdaje sie, że obok Biedronki tej naprzeciwko targowiska jest jakbys jechał w strone byłej stacji od Klockiewicza to po lewej stronie tam gdzie zrobili nowe miejsca parkingowe jest ten naprawiacz/montowacz. Na spocie Ci wyjasnie dokładnie gdzie to.
a ja pozdrawiam czerwona 156 ktora stala dzisiaj na prakingu przy polibudzie w Rybniku, ktos z naszych?
a co do CB Radia to jedz sobie do Skan-bisu w Lukowie (za Rydultowami) fachowcy lepsi niz w Wodzislawiu i maja taniej:) jak chcesz konkretne info to wal na PW:)
Kierownika srebrnej 156 ok 13.40 pod Centrum Handlowym Pogoria w DG ;)
pozdro dla czarnego miciaka bez blachy mijanego w tychach :)