Poprawka: wersja podstawowa (rzadko spotykana) w 159 to Impression. Progression to wersja środkowa, Distinctive - wyższa.
Printable View
To akurat dobrze, że on ją dostanie. Dzisiaj przeczytałem, że jego Alfa 4C przyspiesza do setki w 3.7s (normalnie 4.5s). Jak sprytnie dłubną Giulię to może zejdą do 3.5s i to w rodzinnym sedanie :)
Swoją drogą ciekawe informacje podają. Jeszcze niedawno Giulia osiągnęła czas 7.39 na Nordschlaife (i to na półslickach). Teraz już 7.33 a zaraz ma być 7.27. Jak jeszcze trochę popracują, to Giulia zrobi szybciej kółko niż BigMac na Grylu.
Jest już konfigurator na oficjalnej stronie AR, który zawiera wszystkie auta marki:
http://carconfigurator.alfaromeo.com/pl_PL/
Planuje ktoś z was zakupić Giulię? Mam na myśli kupno jej w 90%.
Chyba mimo całej determinacji i parcia na sprzedaż, nikt nie sprzeda większego, ale jednak kawałka samochodu - bez 10% :) - np. bez błotnika i reflektora? ;)
wiecie co.... parę osób tutaj jest pełna optymizmu ale ja sobie ten konfigurator z ciekawości przemieliłem.... Niedawno szukałem nowego auta dla żony, więc pamiętam konfiguratory z innych stron, innych marek. Ja całkiem uczciwie mówię: ten alfowski jest na najniższym poziomie i dotyczy to wszystkiego: edycji, wizualizacji, obsługi, podglądu. Ja nie wiem, kto tam w FCA odpowiada za takie rzeczy, jak informacja czy marketing ale ten ktoś powinien dostać burę.
Poziom konfigutora jest poniżej wszelkiej krytyki. Polecam wątpiącym wejść na konfiguratory innych znanych marek i sobie auta skonfigurować, sami zobaczycie różnicę.
Beznadzieja jest tu pełna zgoda.
Takie ciekawostki:
Czemu trójwarstwowego perłowego lakieru nie można mieć z Super?
Pakiet z podgrzewanymi siedzeniami jest tylko w pakiecie z elektrycznie ustawianymi fotelami. Czyli pęka od razu 7400 peelenów:)
Pakiet sport też obligatoryjnie z malowanymi zaciskami. Czyli trochę oszustwo, bo pakiet jest w istocie droższy o te 1600złotych.
Pakiety audio w pakiecie z "CONVENIENCE", którego w ogóle nie potrzebuję. Czyli AR zarobi dodatkowe 2800, albo nie, bo może bez radia w aucie też można żyć? :cool: