"Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."
"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"
To akurat dobrze, że on ją dostanie. Dzisiaj przeczytałem, że jego Alfa 4C przyspiesza do setki w 3.7s (normalnie 4.5s). Jak sprytnie dłubną Giulię to może zejdą do 3.5s i to w rodzinnym sedanie![]()
Swoją drogą ciekawe informacje podają. Jeszcze niedawno Giulia osiągnęła czas 7.39 na Nordschlaife (i to na półslickach). Teraz już 7.33 a zaraz ma być 7.27. Jak jeszcze trochę popracują, to Giulia zrobi szybciej kółko niż BigMac na Grylu.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Jest już konfigurator na oficjalnej stronie AR, który zawiera wszystkie auta marki:
http://carconfigurator.alfaromeo.com/pl_PL/
Planuje ktoś z was zakupić Giulię? Mam na myśli kupno jej w 90%.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Chyba mimo całej determinacji i parcia na sprzedaż, nikt nie sprzeda większego, ale jednak kawałka samochodu - bez 10%- np. bez błotnika i reflektora?
![]()
wiecie co.... parę osób tutaj jest pełna optymizmu ale ja sobie ten konfigurator z ciekawości przemieliłem.... Niedawno szukałem nowego auta dla żony, więc pamiętam konfiguratory z innych stron, innych marek. Ja całkiem uczciwie mówię: ten alfowski jest na najniższym poziomie i dotyczy to wszystkiego: edycji, wizualizacji, obsługi, podglądu. Ja nie wiem, kto tam w FCA odpowiada za takie rzeczy, jak informacja czy marketing ale ten ktoś powinien dostać burę.
Poziom konfigutora jest poniżej wszelkiej krytyki. Polecam wątpiącym wejść na konfiguratory innych znanych marek i sobie auta skonfigurować, sami zobaczycie różnicę.
Beznadzieja jest tu pełna zgoda.
Takie ciekawostki:
Czemu trójwarstwowego perłowego lakieru nie można mieć z Super?
Pakiet z podgrzewanymi siedzeniami jest tylko w pakiecie z elektrycznie ustawianymi fotelami. Czyli pęka od razu 7400 peelenów![]()
Pakiet sport też obligatoryjnie z malowanymi zaciskami. Czyli trochę oszustwo, bo pakiet jest w istocie droższy o te 1600złotych.
Pakiety audio w pakiecie z "CONVENIENCE", którego w ogóle nie potrzebuję. Czyli AR zarobi dodatkowe 2800, albo nie, bo może bez radia w aucie też można żyć?![]()
Ostatnio edytowane przez Grzegorz2107 ; 06-06-2016 o 22:34