Pozdrawiam kierowcę srebrnej 166 na klubowych ramkach, mijaliśmy się dzisiaj rano za Łośniem, łapki były, przy czym mojej mogłeś nie widzieć bo byłem przymulony po nocce i refleks miałem mocno osłabiony:)
Printable View
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 166 na klubowych ramkach, mijaliśmy się dzisiaj rano za Łośniem, łapki były, przy czym mojej mogłeś nie widzieć bo byłem przymulony po nocce i refleks miałem mocno osłabiony:)
1 dzień a tyle pozdrowień:
o 13:00 niebieska 156 SW JTS na ramkach pod Tesco w Żywcu (kogo?)
między 14:00-15:00 Sołtys w 147 na żywieckiej w Bielsku
po 15:00 karo w 147, również na żywieckiej w BB (klima nie działa, że szyby opuszczone??? )
po 16:00 madmaxy w 166 pod Kauflandem w Żywcu
No i jeszcze z niedzieli: 156 na ramkach w Namestovie przy jeziorze (zostawiłem wizytówkę pod wycieraczką)
"o 13:00 niebieska 156 SW JTS na ramkach pod Tesco w Żywcu (kogo?) "
moja, wkoncu jako tako moge jezdzic autem wiec krece sie pomiescie i sprawy zalatwiam.
rowniez pozdrawiam chociaz niewidzialem.
do jakiegos spotkania w Zywcu.
Alfe 156 se chciałem pozdrowić która zaparkowała se za tesco w jastrzębiu :D rej PZ XXXX
Quattro dzięki za pozdrowionka :)i również pozdrawiamy tylko jak to się stało , że się nie spotkaliśmy :confused:
A my pozdrawiamy 159 czarna na nr.rej SO ....... co prawda z Alfa Klubu spotkanej w Bielsku na Bystrzańskiej , ale i tak bardzo sympatyczny kierowca odmachał . Miłe uczucie:)
I jeszcze czarnulka SZY 009.. o ile coś nie pomyliłam, która jest widziana w Leśnej dolnej/kto to?/ na rameczkach.
To ta Ozikowa ? Ostatnio Ci machałem w B_B ale z Alfy Galaxy
tak Ozikowa, sory nie widzialem, ucze sie nia jezdzic i nie ogarniam wszystkeigo jeszcze
w takim razie tutaj pozdrawiam lapa w gore i do zobaczenia gdzies na trasie badz jakims spocie.
Pozdrawiam kierowcę ciemnej 166 SO spotkanego dzisiaj między 24 a 1 w Katowicach na BP :)