Kto parkuje granatową 156 na ramkach na stacji BP w Bibicach przy E7?
Kto parkuje granatową 156 na ramkach na stacji BP w Bibicach przy E7?
pozdrawiam wszystkie alfy spotkane na drodze krk-kat-cieszyn 20-07 a pózniej cieszyn-Żivogosce blato nawet kolega z Czeskiego fan Klubu pomachał jak i z Chorwackiego też. pozdro dla wszystkich
Pozdrawiam wlasciciela czarnej 156 sportwagon, który kiwnął do mnie jak kąpałem bellę :-)
Pozdrowienia dla zielonkawej 155 oraz czerwonej 156 KTT widzianej dzisiaj niedaleko Krupówek
Pozdrowienia dla brązowej dziesiątki widzianej w piątek na skrzyżowaniu Pradnicka Opolska oraz dla czarnej GT mijanej w Liszkach przed chwiląw obu przypadkach łapki były
![]()
Pozdro dla kolegi (156 1.9 JTD zielonkawa) z którym jechałem dziś rano ~ 8.05 przez Sosnowiec (Mikołajczyka) itp, nie miałeś ramek dlatego wcześniej nie machałempóźniej na skrzyżowaniu jak machłeś to się skapłem
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
pozdro dla wszystkich Alf minietych wczoraj na drodze Żywiec - Bielsko/Auchan.
niebieska 156 sw na SZY