Tak, mam dwa identyczne kluczyki z pilotami.
Printable View
Tak, mam dwa identyczne kluczyki z pilotami.
Mam jeden kluczyk scyzoryk z pilotem( który nie dziala lub lapie z odległości 1 metra) Chce dorobic cokolwiek, co bede mogl trzymac w bezpiecznym miejscu i pozwoli mi odpalic samochod ( nie tylko otworzyc) w razie zgubienia jedynego oryginalu. Takze dobrze zrozumiales- potrzebuje dorobiony grot oraz transponder ktory pozwoli odpalic auto.
I ja też chce bo żabojad zostawił jeden :mad: jak tak ten jeden córka gdzieś zgubi to po ptokach
- grot możesz juz dorobić, a może taki grupowy zakup z Anglii tych grotów, pisze się na 1 sztukę.
- niestety nie mam konta na pay-palu.
Tez nie mam konta, ciezko dostac takie groty u klucznikow?
Zorientuje sie w sytuacji grotow Krakowie, jak cos to tez sie pisze na zamowienie w UK.
- w tym temacie w pod-temacie # 44 pisałem o moich problemach z klucznikami.
- grota nie znalazłem w Polsce, zamówiłem w Anglii.
Dajcie mi jakiś namiar gdzie kupić w Angli ? osobiści mógł bym kupić jak gdzieś w lokalizacji Bradford bo często tam latam , kupił bym więcej i każdemu by się pewnie opłacało
- tylko podaj cenę 1 surówki z transportem do Polski.
Cytat:
- chyba będę zamawiał grot w firmie z Anglii,
- ERASE : ktoś chętny na jeden grot do 147 ?
http://www.onlinekeycutting.com/
--
W ramach ciekawostki powiem, że koleżanka mojej żony zgubiła kluczyk od Mini. Klucz podobno dorabiają tylko w Niemczech i kosztuje ta przyjemność 1000 zł - tak jej w każdym razie powiedzieli w serwisie.
Wychodzi na to, że Alfa to tanie auto ;-)
Ja wiem czy tanie. Jak mnie podsumowali w ASO Alfy we Wrocławiu, za kluczyk z pilotem, kartę code i programowanie wszystkiego "na cacy" to wyszło około 1000zł właśnie. Cena podobna i moim zdaniem mocno przesadzona jak na taki mały element...