Ja do swojej ciężko mam znaleźć części ale przeważnie szukam na allegro. Rzadko kupuje coś używanego, wolę mieć pewność, a na moim aucie nie jeden mechanik gryzł zęby:P
Printable View
Ja do swojej ciężko mam znaleźć części ale przeważnie szukam na allegro. Rzadko kupuje coś używanego, wolę mieć pewność, a na moim aucie nie jeden mechanik gryzł zęby:P
Ma ktoś ochotę spotkać się w sobotę o 19.00 na parkingu pod amfiteatrem. Później w jakieś cieplejsze miejsce na gadulec, kawę, czy co kto tam lubi ?:D
Jestem jak najbardziej Za! Jestem chętny poznać takich miłośników jak ja:-) a może i większych
Ja też ale jeszcze nie w ten weekend, dziś grzebie przy belli i nie wiem czy do jutra poskładam.
To jak z tym spotem robimy przekładamy na przyszły weekend? byle nie sobota bo mnie nie będzie, ale niedziela może być
Właśnie żłożyłem belle, na ciepłym jest zdecydowanie lepiej, jeszcze z pół godzinki i sprawdze na zimnym jak będzie dobrze to mogę jutro wpaść. Z tym, że nie lubię się pokazywać nie skończonym projektem bo w mojej Belli jeszcze chce dużo dużo zrobić i narazie ją ukrywam w garażu aby na zlocie pokazać się rodzynkiem;) w miarę możliwości oczywiście.
xofer twoja nie skonczona bella i tak bedzie lepsza od mojego szrocika:)
No to jak narazie jest ok, zobaczymy jutro rano po nocce;)
Czyli Panowie i Panie
Sobota 05-02-2011 godz. 19 Parking przy Amfiteatrze w Koninie
Mam nadzieję, że sam tam nie będę...:)
Ps. Jakby coś miało się zmienić to proszę pisać
Ja też podjadę, ale frekwencja nie jest porażająca, dlatego wolę jeździć na spoty do pyrlandii :D
Ja Panowie niestety nie zjawie się, Alfa jescze ma dolegliwości, dławiła się na zimnym - dopiero od 70 stopni było ok, nie chce nia jeździć aby nic więcej sie nie uszkodziło, umówiłem się z Nagórskim na środę a teraz idę się odstresować i wymontować lampy do wyczyszczenia. Jak macie ochotę zobaczyć moją Belle to zapraszam na kawę do mnie.
hehehe i co znow mam sie stawic bez belli?:( bella caly czas u doktora ale mam nadzieje ze na przyszly tydzien juz bedzie:) ja za tydzien nie moge bo planuje wyjazd energy2000.
Xofer to podaj adres a podjedziemy. Stereo zawsze z nami możesz się zabrać albo czymś innym przyjechać:)
Jestem zwarty do zaprezentowania swojej Belli ;)
Jak wrażenia po zaprzyjaźnieniu się z moją małą ?;)
No muszę przyznać że trochę mnie zamurowalo nie sądziłem że będzie aż tak dopieszczona a zwłaszcza ten chrom na silniku
Xofer twoja bella zajebiasta .
Ps a wonski polecial w kulki..
szkoda ze tak mało osób sie stawilo jak juz gadalem z tweety trzeba zrobic spot z 2tyg wyprzedzeniem aby kazdy zajrzal na forum i wtedy zobaczymy ile osob bedzie:)
No ale poczekajmy jeszcze jakiś czas ja swoją trochę odremontuje
Stereo nie mów, że będziesz ją zamieniał. Masz alfę a jak wiadomo jak nie włożysz to nie pojedziesz, tak samo jak z babą:-) każdą da się "zrobić" tylko trochę wysiłku i dużo pieniędzy potrzeba.
ehehe narazie zostajemy z mysla ze zostanie wiem bo wkladam w nia fortune:P w czwartek po skrzynie jade... zobaczymy jak to wyjdzie jest iskra nadzieji
Witam wszystkich z Konina i okolic.
Niedawno stałem sie posiadaczem pewnej 166 i mysle że niedługo bedzie okazja poznać pozostałych alfaholików z moich okolic.
pozdrawiam
My również pozdrawamy :)
siema siema no tez mam nadzieje ze jak zrobi sie cieplej zrobimy jakiego spota bo ostatnio bylo nas 3;/
witam mam pomysł ale nie wiem ile byloby chetnych moze by tak przylaczyc sie do chlopakow z piotrkowa trybunalskiego na zlot 19marca wiecej info na dole to wypada na sobote jest tam juz ponad 50alf w liscie czekam na wasze opinie:)
http://www.forum.alfaholicy.org/pols..._zapisy-6.html
Ja z chęcią bym się przejechał ale Stereo sam wiesz jak moja wygląda aż wstyd. No chyba, że się wyrobie z wszystkim
no wiesz jak ja wyrobie to bede jechal kolorowa bella:)srebna i ciemno niebieski zderzak i blotnik:D
wiem wiem moze uda mi siie namowic kilka osob ale zobaczymy czasu jeszcze sporo mamy wiec spokojnie:)widzisz jak temat ruszyl przez te 2 dni:D
ps. dla bardziej leniwych troszke info z ostatniego posta co do planow w piotrkowie:)
cytat:
Witam
Plany na zlot są takie żeby ok 10-11 spotkac się koło zamku w Piotrkowie, jak już wszyscy będą w kolumnie jedziemy na lotnisko do Piotrkowa ( wjazd płatny - 20 zł lub druga opcja wjazd + obiad + napoje ciepłe - cena w trakcie ustaleń ale nie powinna byc większa niż max 50 zł ) i tam mamy impreze w postaci dla chętnych KZK, pokazy motocyklowe itp. Postaramy się załatwic TV i ludzi z gazety. Lista dalej jest otwatra.
Mam pytanie Czy ktoś oprócz mnie i kolegi Stereo jedzie jeszcze na zlot do Piotrkowa??
Ja nie jadę, nie mam czasu i belli :/
Xofer a co się z nią stało?? Byłeś wczoraj czasami w Golinie w pracy?
tweety bylem wczoraj u martus i miala sie dopisac wiec bedzie nasza 3 jak narazie:)
Stereo no to już lepiej:) A jakiś kontakt z Poznaniakami masz? Ja już mniej więcej załatwiłem połączenie się nasze z Łodzią i potem z Piotrkowem:)
Byłem Oplem na wycenie klimy w zakładach produkcji obuwia, jakaś restauracja tam powstaje;) Widziałeś mnie ? Alfa jest w ASO Nagórski Poznań na rozkimnce falowania, powodem falowania był przestawiony pasek rozrządu, rozrząd wymieniono i zong, turbo ładuje za słabo, turbo zregenerowano i znów zong, pompa paliwa ma już za słaba wydajność i nie podaje odpowiedniej dawki paliwa co objawia się szarpaniem przy pełnym bucie od około 5tys obrotów w górę, jutro będzie regulacja paliwka a nowa pompa już do mnie leci:)
tweety pisalem w temacie u nich ale cisza jak tutaj;/ chyba napisze do kogos bardziej aktywnego na priv. oo widze tweety dobrze motasz:D
Od strony Wrocławia chyba mało kto się wybiera więc z chęcią bym do Was dołączył ale dopiero w Sieradzu ;)
Stereo i Tweety niestety do Was nie dołączę... uszkodziłam (jeśli można tak to nazwać) swoją Alfę :(( jeździ ale nie za ładnie wygląda bo tył uszkodzony :(