Ja też podjadę, ale frekwencja nie jest porażająca, dlatego wolę jeździć na spoty do pyrlandii![]()
Ja też podjadę, ale frekwencja nie jest porażająca, dlatego wolę jeździć na spoty do pyrlandii![]()
Ja Panowie niestety nie zjawie się, Alfa jescze ma dolegliwości, dławiła się na zimnym - dopiero od 70 stopni było ok, nie chce nia jeździć aby nic więcej sie nie uszkodziło, umówiłem się z Nagórskim na środę a teraz idę się odstresować i wymontować lampy do wyczyszczenia. Jak macie ochotę zobaczyć moją Belle to zapraszam na kawę do mnie.
hehehe i co znow mam sie stawic bez belli?bella caly czas u doktora ale mam nadzieje ze na przyszly tydzien juz bedzie
ja za tydzien nie moge bo planuje wyjazd energy2000.
Xofer to podaj adres a podjedziemy. Stereo zawsze z nami możesz się zabrać albo czymś innym przyjechać![]()
AR 155 1.7 TS 85 KW, 115KM `94 ROSSO BORDEAUX- Była niestety
AR 166 3.0 V6 24V, 220 KM `01 NERO- Jest (Dawna alfa Yago_)
Jestem zwarty do zaprezentowania swojej Belli![]()
Jak wrażenia po zaprzyjaźnieniu się z moją małą ?![]()
No muszę przyznać że trochę mnie zamurowalo nie sądziłem że będzie aż tak dopieszczona a zwłaszcza ten chrom na silniku
AR 155 1.7 TS 85 KW, 115KM `94 ROSSO BORDEAUX- Była niestety
AR 166 3.0 V6 24V, 220 KM `01 NERO- Jest (Dawna alfa Yago_)
Xofer twoja bella zajebiasta .
Ps a wonski polecial w kulki..
szkoda ze tak mało osób sie stawilo jak juz gadalem z tweety trzeba zrobic spot z 2tyg wyprzedzeniem aby kazdy zajrzal na forum i wtedy zobaczymy ile osob bedzie