Pogody nie było, ale mimo tego nie żałuje że pojechałem:) Pogadaliśmy z Malinem trochę i to był chyba najlepszy akcent tego zlotu.
Printable View
Pogody nie było, ale mimo tego nie żałuje że pojechałem:) Pogadaliśmy z Malinem trochę i to był chyba najlepszy akcent tego zlotu.
Dopisuje sie do alfistow w Szczecinku :> 147mka 2.0 twin spark z 2001wszego w kolorze grafitowym :)
Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka
Moze jakis spocik w Szczeku :> ciekawy jestem ilu nas tu jest :d
no ja na weekend wybieram sie do słupska, ale jak by miał ktos ochote w tygodniu lub w piatek sie spotkac to piszcie, wpadne bo mam nie daleko :)
Do slupska prywatnie czy cos zwiazanego z alfą sie dzieje?
Prywatnie, ale moze bedzie okazja spotkania z klubowiczami
Ja mam ochote w poniedzialek (11.11) wyskoczyc na wilcze laski na pas :) ale pogoda musi byc
Popykacie na te Wilcze laski . A polarek jest ?
w piatęk odbieram Alfine od mechanika i chyba skocze na wilcze na fotki jeśli będzie pogoda, czym śmigasz po Szczku ?
Czyja 156 (w kolorze "Grigio") TS na blachach ZSZ **SF stała ok. 15:30 z zarzuconą płachtą na szybę pod dworcem PKP w Sz-nku? :P Przyznać się :)
jeżeli dobrze kojarze to niezrzeszony z nami starszy pan, bananowa skóra w środku ? :D
kto wozi się srebrna 147mka 3D z przyciemnionymi tylnymi szybami i nakljeka www.alfaholicy.org po Szczeku ?
E detektyw co tak Alfistów szpiegujesz ... Jak chcesz pogadać o Niuni
to znajomy pracownik sklepu na Pilskiej, na przeciwko mleczarni koło hurtowni elektrycznej stoi jego bordowa 147 kiedyś miała ją właścicielka jadłodajni na ,,zachodzie". a ja pomykam taką sama tylko nakielki są z naszego klubu KARP.
No i na Zlot się wybieram a jak .Starych znajomych się odwiedzi i pywko się wypije z ANDREF156 winny mu jestem . za zasługi na Brudnie
Łatwiejszy kontakt na epoczcie .
o :o jakiś bojownik, kolego jutro jest spot w Koszalinie, co ty na to ? I na jakiej epoczcie bo średnio rozumiem o co chodzi :D
Przetłumacz na angielski to zrozumiesz.
Miłego KOŃCA TYGODNIA.
Pozdrowionka przekaż dla Majkela. chyba na zlot do drawska przyjadą. Ja tylko na zlot wpadnę bo będę na biwaku 24 km od St.Drawska.
ps ANDREF156 - tu błąd jego pseudonim to 75andrew155 - ten kolega jest z Warszawy mieszka na Brudnie - i jest też na forum
a naforum KARPa mam pseudonim Krzysztof.K.
Pozdrowionka.
hehehe kolega jaki dowcipny :D
Może to być kolega który pracuje w Czarnym . Ale kiedyś z Czarnego do Gwdy się z nim pojechało, tak 1,8- 1,9 na blacie bywało.
nie oficjalny utwór Alfisti . Droga do piekieł . Włącz w Niuni tą piosenkę a zobaczysz jak dostaje ze ,,>> 20kucyków więcej. <<
Na zlot w sierpniu z Alfaholikami się wybieracie ? Jest nie daleko.
Na forum dam propozycję dodatkowej atrakcji w czasie zlotu - np rejs w Kołobrzegu . Jak organizator zaakceptuje to poprowadzę chętnych nad morze - plaża przed Dźwirzynem
o proszę, oczywiście że się wybieramy w sierpniu na OP zlot, KaKa napisze ponownie, dawja dziś do koszalina na spot :v
nie na mam nadzieje że ludzie na zlocie zbiorą się ekipą i wpadniemy do nas do Mielna:) tam często są takie akcje, już nie mowie o Rage Race i innych eventach
a placki dla dzieciaków w piątek kto posmaży .
A do Mielna jak tam Alfisti wjadą w sierpniu??
rowerem trudno.
No witam ja trochę dalej bo ze Szczecina :D
Kiedyś spoty były na ,,lotnisku" jak na Chociwel się pomyka . Spasowali już.
Kaka czym jeździsz ?
W Szczecinku była druga . Najładniejsza ,,NIUNIA " 147 -1600 - 120KM z 2003 BORDO z tablicami w ramkach ALFISTI - Pomorze K.A.R.P. i naklejka obowiązkowo ,,tyż" W tygodni koło sądu stoi. Z godz. Budowa.
Na pilskiej na parkingu kołu UNIGUMU stoi w takim samym kolorze 147 z 2001( kolegi) z Bornego odkupił ją od właścicielki Baru - jadłodajni na zachodzie, zawsze piątką się witała.
Posiada ktoś klucz 36 stożek ?
Z innej beczki , zna ktoś może jakąś osobowść w Szczecinku albo okolic Szczecinka kto potrafiłby przyciemnić tylną szybę wraz z bokami ? Oczywiście mowa jest tu o AR 156...
Podpinam sie z pytaniem tylko ze ar 147
Wymazane sadzą z wydechu twojego JTDka
Lenix 36 nasadowy? ja mam:)
Lenix masz lepiej bo łatwy dostep do tylnej szyby. Boki sam potrafie zrobic , bo w innym aucie też robiłem , ale głownie problem jest z tylną szyba . Ale zeby zbytnio się nie bawić to wole oddac to wrece profesjalnego - amatora :D
Wciąz oczekuje najakieś info...
Saybot już nie aktualne, potrzebowałem nasadowej 36stki z cienką ścianką do piasty jak go obniżałem, Pandeska jaką folią to robisz ? Taką która po podgrzaniu ładnie się kurczy ? Ja kupiłem w Autobelu niestety zwykłą za 15 zł no i nie dało się, odklejała się na krańcach szychy i pytanie z innej beczki- śmigasz po Szczecinku tą swoją AR bo cię jeszcze nie widziałem, i dobrze widzę na miniaturze że masz forumowe ramki ?
Sluchaj jak robilem w stilo 3D to tez kupowalem w autobelu i wyszlo mi normalnie... Ale jak ostatnio kupilem jakas w lidlu to mi w alfie nie poszlo ;]. Zalezy od folii czasami trafisz lepsza czasami gorsza , duze znaczenie ma jakosć wykonania. A swoim alfusem jezdze juz od roku takze na miesce czesto smigam , ale ramek klubowych nie posiadam. Takowe ramki posiada moj sasiad z pobliskiego bloku . Z ta roznica ze on ma w środku bananowa skore i pomyka benzynka a ja JTD , chcociaz kolor obu aut sie zgadza . Na profilowym zdjeciu mam jeszcze słupskie blachy bo to stare zdjecie . Aktualnie zsz ...
O proszę, jak spotkam to mrugne światłami, wiem tylko o jednej 156 srebrnej na ramkach ale to ani ty ani kolega bo mówisz że taki kolor jak twój, trzeba się spiknąć gdzieś kiedyś, wybierasz się 11 maja na Wilcze laski ?
Twojego auta w ogole nie kojarzy jakbys podal jakies charakterystyczne znaczenia to byloby wiadomo... Niestety nie bede gdyz wyjezdzam na poltora miesiaca nad morze . Ale spoko loko nie mam zamiaru rezygnowac z alfy w ciagu najblizszych lat a przynajmniej zmienic na model 159 :). POzdrawiam
A gdzie jedziesz nie do ustki?
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka