Ja mam ochote w poniedzialek (11.11) wyskoczyc na wilcze laski na pasale pogoda musi byc
Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka
Ja mam ochote w poniedzialek (11.11) wyskoczyc na wilcze laski na pasale pogoda musi byc
Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka
~ taka była piękna ! :C
Popykacie na te Wilcze laski . A polarek jest ?
KaKa
w piatęk odbieram Alfine od mechanika i chyba skocze na wilcze na fotki jeśli będzie pogoda, czym śmigasz po Szczku ?
Czyja 156 (w kolorze "Grigio") TS na blachach ZSZ **SF stała ok. 15:30 z zarzuconą płachtą na szybę pod dworcem PKP w Sz-nku?Przyznać się
![]()
jeżeli dobrze kojarze to niezrzeszony z nami starszy pan, bananowa skóra w środku ?![]()
kto wozi się srebrna 147mka 3D z przyciemnionymi tylnymi szybami i nakljeka www.alfaholicy.org po Szczeku ?
E detektyw co tak Alfistów szpiegujesz ... Jak chcesz pogadać o Niuni
to znajomy pracownik sklepu na Pilskiej, na przeciwko mleczarni koło hurtowni elektrycznej stoi jego bordowa 147 kiedyś miała ją właścicielka jadłodajni na ,,zachodzie". a ja pomykam taką sama tylko nakielki są z naszego klubu KARP.
No i na Zlot się wybieram a jak .Starych znajomych się odwiedzi i pywko się wypije z ANDREF156 winny mu jestem . za zasługi na Brudnie
Łatwiejszy kontakt na epoczcie .
KaKa
ojakiś bojownik, kolego jutro jest spot w Koszalinie, co ty na to ? I na jakiej epoczcie bo średnio rozumiem o co chodzi
![]()
Przetłumacz na angielski to zrozumiesz.
Miłego KOŃCA TYGODNIA.
Pozdrowionka przekaż dla Majkela. chyba na zlot do drawska przyjadą. Ja tylko na zlot wpadnę bo będę na biwaku 24 km od St.Drawska.
ps ANDREF156 - tu błąd jego pseudonim to 75andrew155 - ten kolega jest z Warszawy mieszka na Brudnie - i jest też na forum
a naforum KARPa mam pseudonim Krzysztof.K.
Pozdrowionka.
KaKa