pozdrawiam właściciela AR 147 którego mijałem na ul. Proste ( obwodnica dwupasmowa Rybnik-Żory ) niestety nie zdążyłem mrugnąć..
Pozdrawiam..
Printable View
pozdrawiam właściciela AR 147 którego mijałem na ul. Proste ( obwodnica dwupasmowa Rybnik-Żory ) niestety nie zdążyłem mrugnąć..
Pozdrawiam..
z tymi alejkami to faktycznie, teraz pelno tam aut jezdzi, tym bardziej ze czesc domkow jest teraz prywatna. ja tez zawsze wyzywalem tych co tam jezdzili. niestety nikt juz o ten park nie dba i coraz mniej ludzi przestrzega tam ograniczen. ma sie to zmienic bo powiat chce znow jakas kaske na rozwoj przeznaczyc. przejechalem tam bo juz kolejny raz spotkalem twoja alfe a ciebie jakos nigdy sie nie udalo. tak czulem ze gdzies tam bedziesz spacerowal i napewno mnie poznasz jak zobaczysz moje auto. gdybym tam byl piechota pewnie bysmy sie nie skojarzyli. takze zlamalem zakaz ale mialem dobre intencje:D pozdrawiam i do nastepnego.
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 156, 1.6tspark o rej KWI... którego goniłam dziś o 1 w nocy z Kozlówka do Wieliczki, odpusciłam jak na Rżonce było ponad 130km/h :D szacun
Pozdrawiam kierownika czerwonej 146, rej.KNS... dziś w Trzetrzewinie ok. godziny 17 . Łapa w górze odwzajemniona, to się ceni ;)
Pozdrawiam kierowcę czarnej (?) 156, nie wiem czy kolor ok bo miałem ciemne okulary założone.
Pomachaliśmy sobie dzisiaj ok 18 w Rybniku-Boguszowicach :)
Możliwe, że bordowa. Okulary mam ze szkłami ciemnozielonymi więc trochę przekłamują ;)
Jeśli tylko jakiś spot będzie, to chętnie podjadę.
Twoja AR też ładniutka :)
jeszcze nie wiem ale myślę że można by było coś zorganizować przecież troche tych alfaholików jest w Rybniku i okolicach.. może i SJZ, SWD by się podpięło...
---------- Post dodany o godzinie 20:09 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:08 ----------
co wy na to..????
jesteś usprawiedliwiony:D no słyszałem że coś ma się tam dziac- i dobrze, szkoda parku, a coraz Mniej jest takich miejsc.
Czyja alfaholicka ZŁOTA 145 stała w niedziele w parku w rogoźniku??
bo nie kojaże z forum - a wiem że alfaholik bo naklejki były:D
jeszcze stała srebrna SW na tablicach SI, ale to nie wiem czy ktoś od nas :>
Jak był Spot w Rybniku to było nas 3 :D
Pozdrawiam panią w czerwonej 147, z którą wymieniliśmy sobie uśmiechy na warszawskiej w katowicach :)
Pozdrawiam Kierownika zielonej 156-ki dzisiaj mijaliśmy się na Kukułek w Sosnowcu
ja byłam strasznie zadowolona i zdziwiona gdy jeden kierowca Alfy pomógl mi przy wyjeżdzie ze stacji Lukoil na Bytkowskiej w Katowicach! sznur samochodów a on zwolnił zamrugał i wpuścił! SUPER wtedy poczułam, że jednak zdarzają sie Alfaholicy:) na koniec pomachal a ja podziekowalam/ potem wszystkim opowiadalam jakie fajne darzenie mi sie trafiło. Pozdrawiam tego Pana jeśli czyta:)
Pozdrawiam kierowcę błękitnej AR 156, z którym sobie dzisiaj pomachaliśmy w Żorach na skrzyżowaniu Pszczyna-Wiślanka.
Nr rej to był chyba SGL :)
pozdrawiam kierowce AR 156 koloru błekitnego..? takiego morskiego..? przez okulary nie mogłem dopatrzeć, który śmigał przez centrum Rybnika ul.Kościuszki ok. godz. 17 pomachane i odmachane..! :D
pozdrawiam również kierowce srebrnej AR 145 którego mijałem na trasie Żory, Rybnik jak pomachałem to chyba kolega skumał o co chodzi..
Pozdrawiam..
loki, ten błękitny to chyba ten sam z którym się w Żorach witałem ok 15.00 dzisiaj :)
Koleś musiał się nieźle zdziwić, dwie AR na rybnickich blachach i obie machają
A ja chciałem pozdrowić Zielona 156 Na wodzisławskiej oraz Czarna 156 w wersji na Kombi która widziałem zjeżdżając z Wodzisławskiej na Radlin a później na Smolnej obok siłowni:)
Varrels, pozdrowienia dla srebrnej 145 od zielonej 156 ;)
no no widze ze rybnik ostatnio tu przoduje wiec pozdrowienia dla wszystkich alfaholikow z rybnika i okolic puotek,warrels,rocky,rafal1974 itd.
dzięka:) no widzę, że ekipa z Rybnika się trzyma:) hehehe pozdro chłopaki
pozdrawiam Pana z "srebrnej" alfy mijanego dzis w iłowie kolo komisariatu policji ;) (o ile wogole jest alfahlikiem)
Pozdrowienia dla Alfalotnika nie wiem czy zauwazyles ale rowniez machnalem reka tyle ze jak juz mnie mijales pozdrawiam szara 166 ::D:D:D ul igolomska
nooo dzis to napewno zauwazyles :D:D hehe pozdrowienia rowniez dla czarnej 156 sw ul igolomska :D:d
Dziś miałem okazję pojeździć po śląsku, a konkretnie po Bielsku-Białej .
Kurde naprawde sporo u was Belli jeździ .. W ciągu godziny widziałem przynajmniej 2x 156 1x 159 i 3x 166 . U nas jest zdecydowanie mniej :(
Udało mi się również dostrzec Piękną czerwoną (?) 155 z klubowymi ramkami, która stała na parkingu przy garażach w okolicach Krakowskiej / Żywieckiej ( mogę się mylić, nie znam Bielska ;) ) . Pozdrawiam serdecznie Alfiste :)
Jo tys wszystkich pozdrawiom a mie nikt nie odpowiado :( . Mysla ze lepi bydzie :).
Pozdrawio 145 z SPI 34FM
to pewnie bedzie dziki zachod w ameryce polnocnej :PP:P
rocky przjezdzales dzis ok godz 20 zuzlowa ul. obok stadionu? bo cos mi sie wydaje ze mi smignales przed oczami. ps. bylem na stadionie
Dzis mijana szara 166 na trasie Proszowice-Nowe Brzesko:) Pozdro dla SYSUNIAdq
Sław chyba Cie oczy nie mylą:)!! Wracałem od puotek'a ze sklepu hehe!! pozdro
Czy to ktos od Nas śmigał piękną czerwoną 155 trasą E4 Kraków-Rzeszów, około 13 - nie pamiętam nawet w którym miejscu, bo tak byłem zauroczony bellą!