Cytat:
Napisał
Dragon1967
Flatbeet masz anielską cierpliwosc bo ja bym to dawno olał.
hehehe.. a bo ktoś mi kiedyś powiedział że cierpliwość popłaca, to dlatego tak sie staram :)
Cytat:
Flatbeet masz u mnie konkretną flache bo browar to za malo za całokształt
Uwielbiam Siwuche:D ..no ewentualnie Żołądkową Gorzką Miętową:P heheheeh
a propo dywaników do 147, dziś sobie sprzątałem kompleksowo całe auto i pobawiłem' się trochę tym dywanikiem, specjalnie próbowałem ustawić tak żeby mi się pedał zablokował o kant iiii... nie znalazłem takiego ustawienia. pedał na tyle mocno odbija że kant dywanika nie stanowił na tyle mocnej blokady aczkolwiek nie twierdze że przypadki blokowania się nie wydarzył bo wierzę że tak było. natomiast po dzisiejszych testach wiem jedno - jak podsunę dywanik max pod fotel /ale bez nachodzenia już na ten pionowy element od fotela tylko dotykając kantem pionowej ścianki/ to pedał po wciśnięciu w ogóle nie ma styczności z dywanikiem ani z kantem, dotyka plastiku i o nic nie wadzi. a jak położyłem dywanik normalnie /wiadomo, dla każdego co innego słowo 'normalnie' znaczy/ to pedał opierał się o dywanik i też bez szans na blokadę o cokolwiek. i to tyle z mojej strony w tym temacie :) ja już do niego nie wracam :)