Ale mogłeś się bardziej zbliżyć do max ilości punktów :P
Mieliśmy przyjemność gościć wszystkie wersje silnikowe i we wszystkich konfiguracjach :D
Faktycznie.....
Ale ale ja taką miałem wcześniej :P
- - - Updated - - -
A tu jeden z wielu filmów przejazdowych.
http://www.youtube.com/watch?v=VLPuw...ature=youtu.be
Za rok poszerzę grono 3.0 jak czas pozwoli to może i troszkę mocniejszą niż seria ale to pomyślę :) jak narazie 3.0 rozkręcone do ostatniej śrubki ...
Co ta szarą tak odstawiliście? :sarcastic: przepływka koledze padła czy zadyszki dostałą:sarcastic:
QBA Ty powinieneś dwoma przyjechać P:
Jak to nie widzisz? Upubliczniłem katalog.
Ktoś jeszcze ma problem z oglądaniem zdjęć? Nie chcę tu na forum wrzucać bo w tej rozdzielczości to zabije co drugą przeglądarkę :)
Proszę mnie tu wypunktować jakie werske 166 zawitały na zlot:)
- 166 2.0 v6 tb kolega xxx
- 166 4.0 v12 kolega yyyy iid:)
Musicie podsumowac zlocik bo jakby nie bylo to aauta byly tam najwazniejsze:D
2x 3,0 Sportronik czarna i popielata skóra
1x 2,5 kremowa skóra
1x 2,0 niebieska skóra
1x 3,2 popielata skóra
3x 2,4 136KM materiał, czarna skóra 2x
1x 2,4 FL 175KM Sportronik czarna skóra
1x 2,4 FL 175KM czarna skóra
1x 2,4 FL 200KM :D dojechała na sobotę wieczór, czarna skóra
Z tapicerką chyba pamiętam dobrze :D
No ładnie tylko ja przyjechałem furą bez skóry :( będzie trzeba się rozejrzeć i pomyśleć nad zakupem he he :)
Masz czas do następnego czerwca :P
eeehhhh szkoda że to tylko 3 dni. Zasadniczo to jeden. Może w przyszłym roku pomyślę nad czterodniowym zlotem. Zobaczymy jakie będzie zainteresowanie.
- - - Updated - - -
I tak teraz sobie myślę, że nie nacieszyłem się zlotem. Człowiek cały czas myśli o organizacji a nie zdążył popytać i napatrzyć się na wszystko :dong: z danusem nie obgadałem wielu ważnych zagadnień, z qbą również nie wyczerpałem tematów, madmaxowi nie zdążyłem wyregulować zamka :P no i nie zdążyłem przyjrzeć się antracytowi :) z bartkiem też wszystkiego nie obgadaliśmy
eehhhh :shout:
Dużo zdjęć wrzucać i zrobić dobrą reklamę imprezy a maniaków przybędzie :D
Oj to Ci teraz zostało forum do pogadania i poczekać rok :(
Marek mam identyczne odczucia, a już centralnym szokiem był fakt, że na zlocie była alfinka z niebieską skórą http://www.l6.pk.edu.pl/apps/emots/s307.gif . Ale co tam, za rok się zobaczy.
A ja właśnie patrzę na dwie skrzynki po warzywach pełne sprzętu uwalonego przez burzę z soboty na niedzielę i zastanawiam się, ile uzna mi ubezpieczyciel (najgorszy jest brak ciepłej wody bo sterownik pieca zdechł :( )... ehhh a tu jeszcze przednie wahacze górne powiedziały dość i z tym obniżonym przodem o -50mm (jak to stwierdził qba) coś trza zrobić :(
Ja za to zyskałem dziurę w wydechu.... A nikt mi nie powiedział że głośniej chodzi :) Jeszcze nie patrzyłem gdzie, ale pewnie tłumik środkowy powiedział papa....
Danus, za rok zjedziemy się może dzień wcześniej (na 4 dni) i więcej czeskiego piwa przywiozę :D wtedy może będzie czas się poprzyglądać i pokontemplować o wszystkim :)
A przepraszam że tak nadmienię jeszcze do wersji wyposażenia, czy coś w drewnie było ? :)
Nie.
Tylko skórzane kierownice i srebrne panele + dwa w czarnym macie :D
Z rarytasów były dwie multifunkcje przedliftowe, DSP, poliftowe telefony 17" (z zagłębionymi okami), i trochę gadgetów indywidualnie zmodernizowanych :D
Marku zamek naprawiony :P
Nasz TS 2.0 ze 150 KM niebieską/ antracytową / skórką , też nabawił się dziury w końcowym tłumiku :)
Gipsik masz rok czasu na założenie skór :D
Za rok musi byc dłużej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja za to wróciłem z dwoma tłumikami:::)/dzięki qubie/
poza tym jak moja "siwa" zobaczyła że wystawiłem ja do sprzedania wogole się nie psuje:):confused:
mi trochę brakowało części technicznej.....więcej czasu z autami, możliwości przejechania się innym egzemplarzem np.....itp....
Marku za to temat klocków hamulcowych został dogłębnie zdrożony łącznie z rys technicznymi...hihiihih
3x 2,4 136KM materiał, czarna skóra 2x (kremowa , czarna) jak dobrze pamiętam
- - - Updated - - -
Jak już jestem na nasłuchu :D , to w niedzielę na powrocie okazało się, że hamulce tylne się skończyły i pojawiła się blacha.
Ale w sobotę dobrze jechała chyba co nie gipsik :P
Przy okazji ktoś przypomnij jak wciskane/wkręcane są tłoczki na tyle? Jeśli dobrze pamiętam to wkręcając też trzeba wciskać ( lewy gwint ? )
Moim zdaniem bardzo fajna impreza, dzięki Marku za zorganizowanie. Jak uda mi się skompresować filmik z odcinka specjalnego którym jechałem na zlot to wrzuce :D
Szara Marku ;)
haha mam :D czarniutkie :P chętnie się pozbędę ;)
Za rok nadrobimy :P
Polecam się na przyszłość :P
Tłoczek wkręcamy w prawo, otwory (te z które celujemy przyrząd do wkręcania) w tłoczku mają być poziomo (już po wkręceniu).
Dzięki za odpowiedź. :D
Markowi już nie raz dziękowałem za organizacje , ale jeszcze raz pokłony (jedno ale jeśli można dodać , najlepiej szukać jednego ośrodka nie rozbijać noclegów na kilka, nie zrozum mnie źle). Czekam na kolejny , za rok pojawię się poliftem :P , zachorowałem na takiego.
Ps. Który z kolegów jechał do kłodzka za mną? Czarny FL . Trochę tych aut wyprzedziliśmy po drodze, ciekawy wygląd dwie alfy jadące jak po sznurku.
Niestety w tej cenie (a starałem się jak najtaniej) nie było szans na jeden ośrodek z ludzkimi warunkami. Myślę, że za rok też zostaną kwatery bo w nich za określoną cenę jest zawsze najwyższy standard. Nawet jak podniosę cenę x2 to za tą kasę i tak kwatera będzie o wiele lepsza niż jakiś większy ośrodek żeby pomieścić się razem.
A czy to muszą być te okolice może w przyszłym roku w innym miejscu ? np. Centralna Polska.
To zależy od organizatora :) a nie od potencjalnych chętnych nie wiedzących czy będą chętni :P
Jeśli będą chętni to możemy zrobić na jurze krakowsko-częstochowskiej, mogę porozmawiać z chłopakami i połączyć to z zaprzyjaźnionym speleo klubem i pozjeżdżamy sobie do jaskiń na linach :)
Robiliśmy już takie imprezy dla alfaholików i też mieli małe dzieci ze sobą.
Relacje i trochę fotek można zobaczyć pod tym adresem:
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...tochowy-8.html
Strona od 8 w górę.
Zagwarantowana opieka profesjonalistów z profesjonalnym atestowanym sprzętem.
Wiem, robiłem już przymiarki żeby przyjechać ale moja druga połowa powiedziała że na żadnych sznurkach nie będzie jeździć :P
Jeżeli chodzi o miejsce przyszłorocznego zlotu to oczywiście jeszcze się okaże. Na pewno będzie to musiało być w takim miejscu aby
1. Mógł podjechać i wszystko załatwić/kontrolować.
2. Muszą być atrakcje przynajmniej na jeden dzień.
Tak więc zobaczę.
Chyba że ktoś inny zajmie się w przyszłym roku zorganizowaniem zlotu 166 heheheheheh
Spisałeś się w tym roku więc nie ma co zmieniać organizatora. Tylko tak jak kolega mówi najlepiej wszyscy w jednym miejscu.
Dzięki :) starałem się żeby było tłusto :P
Zrobię rekonesans przedzlotowy odnośnie ceny i zobaczymy. Liczę że za rok cena nie będzie już kryterium decydującym więc może przeskoczymy na masowe lokum.
- - - Updated - - -
Teraz na filmach dobrze się przyjrzałem i widzę że przód Ci leży jak mój. A ja mam -65mm. Ale obniż tył :P
- - - Updated - - -
A na jednym filmie dziubek daje sadzą kamerzyście bez przerwy :P
Oj tam Oj tam Troszkę dymka puściła a wy już narzekacie :) A propo QBA masz może przepływkę używaną nr. 0 281 002 598? To pozbędę się tego wspaniałego oddechu :)
- - - Updated - - -
Oczywiście Ławki stoły "domek" w którym siedzieliśmy z chabaniną :D