Proszę mnie tu wypunktować jakie werske 166 zawitały na zlot
- 166 2.0 v6 tb kolega xxx
- 166 4.0 v12 kolega yyyy iid![]()
Musicie podsumowac zlocik bo jakby nie bylo to aauta byly tam najwazniejsze![]()
Proszę mnie tu wypunktować jakie werske 166 zawitały na zlot
- 166 2.0 v6 tb kolega xxx
- 166 4.0 v12 kolega yyyy iid![]()
Musicie podsumowac zlocik bo jakby nie bylo to aauta byly tam najwazniejsze![]()
[C
2x 3,0 Sportronik czarna i popielata skóra
1x 2,5 kremowa skóra
1x 2,0 niebieska skóra
1x 3,2 popielata skóra
3x 2,4 136KM materiał, czarna skóra 2x
1x 2,4 FL 175KM Sportronik czarna skóra
1x 2,4 FL 175KM czarna skóra
1x 2,4 FL 200KMdojechała na sobotę wieczór, czarna skóra
Z tapicerką chyba pamiętam dobrze![]()
Ostatnio edytowane przez marek230482 ; 24-06-2013 o 20:33
No ładnie tylko ja przyjechałem furą bez skórybędzie trzeba się rozejrzeć i pomyśleć nad zakupem he he
![]()
Masz czas do następnego czerwca
eeehhhh szkoda że to tylko 3 dni. Zasadniczo to jeden. Może w przyszłym roku pomyślę nad czterodniowym zlotem. Zobaczymy jakie będzie zainteresowanie.
- - - Updated - - -
I tak teraz sobie myślę, że nie nacieszyłem się zlotem. Człowiek cały czas myśli o organizacji a nie zdążył popytać i napatrzyć się na wszystkoz danusem nie obgadałem wielu ważnych zagadnień, z qbą również nie wyczerpałem tematów, madmaxowi nie zdążyłem wyregulować zamka
no i nie zdążyłem przyjrzeć się antracytowi
z bartkiem też wszystkiego nie obgadaliśmy
eehhhh![]()
Ostatnio edytowane przez marek230482 ; 24-06-2013 o 21:06
Dużo zdjęć wrzucać i zrobić dobrą reklamę imprezy a maniaków przybędzie
Oj to Ci teraz zostało forum do pogadania i poczekać rok![]()
Ostatnio edytowane przez gipsik85 ; 24-06-2013 o 21:09
Marek mam identyczne odczucia, a już centralnym szokiem był fakt, że na zlocie była alfinka z niebieską skórą. Ale co tam, za rok się zobaczy.
A ja właśnie patrzę na dwie skrzynki po warzywach pełne sprzętu uwalonego przez burzę z soboty na niedzielę i zastanawiam się, ile uzna mi ubezpieczyciel (najgorszy jest brak ciepłej wody bo sterownik pieca zdechł)... ehhh a tu jeszcze przednie wahacze górne powiedziały dość i z tym obniżonym przodem o -50mm (jak to stwierdził qba) coś trza zrobić
![]()
Ostatnio edytowane przez danus77 ; 24-06-2013 o 21:44
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Ja za to zyskałem dziurę w wydechu.... A nikt mi nie powiedział że głośniej chodziJeszcze nie patrzyłem gdzie, ale pewnie tłumik środkowy powiedział papa....
Danus, za rok zjedziemy się może dzień wcześniej (na 4 dni) i więcej czeskiego piwa przywiozęwtedy może będzie czas się poprzyglądać i pokontemplować o wszystkim
![]()
A przepraszam że tak nadmienię jeszcze do wersji wyposażenia, czy coś w drewnie było ?![]()
Nie.
Tylko skórzane kierownice i srebrne panele + dwa w czarnym macie
Z rarytasów były dwie multifunkcje przedliftowe, DSP, poliftowe telefony 17" (z zagłębionymi okami), i trochę gadgetów indywidualnie zmodernizowanych![]()
Marku zamek naprawiony
Nasz TS 2.0 ze 150 KM niebieską/ antracytową / skórką , też nabawił się dziury w końcowym tłumiku
Gipsik masz rok czasu na założenie skór
Za rok musi byc dłużej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!