Napisał
dereza
Bo polacy cenią sobie solidność,jakość,niemiecką precyzję i żadna tam Giulia tego nie zmieni,dla nas ważniejsze jest auto bezawaryjne,gdzie jestem pewien,że dowiezie mnie na miejsce bez holowania,wiecznych napraw co 2 dni i wyśmiewania się na każdym kroku,masz alfę?hahaha po coś to kupował?gorszego auta nie mogłeś kupić?takie rzeczy wysłuchiwałem codziennie także psychicznie nie wytrzymałem i zmieniłem na normalną markę i teraz nikt się nie nabija,jadę do mechanika to mi nie mówi,że alfa się psuje te samochody tak mają,niestety jest w tym tyle prawdy.
Niestety miałem dwie 156 i nie były to zajeżdżone auta,ale niestety gorszego auta w życiu nie miałęm i nie che tego mieć już w ręku,opinie w necie mówią same za siebie,alfa sobie naważyła piwa tyle razy,że już nie wierzę w piękna lata tej marki.chyba nie da się kupić gorszego auta od 156 w benzynie TS 2.0 przed 2000r tragedia to jest mało powiedziane.
Wiadomo,że jak będzie giulia i m3 w tej samej cenie to większość wybierze bmw
Zaglądam sobie do tematu,ale jak zwykle nic tu się nie dzieje,gadanie o niczym,przestaje się już interesowac tą marką,marka straciła kolejnego klienta.