Gdy ja się tym interesowałem to zarówno auta stockowe (nie wiem czy wszystkie), jak i do zamówienia, oferowane były z FCA leasing 100%
Printable View
gdy ja się interesowałem (luty 2018) wtedy leasing 100% nie obejmował wersji Business, ale potem faktycznie ktoś pisał na forum że tak (druga połowa 2018?)
No mamy poniedziałek, konfigurator jak na razie stary, no ale idąc tokiem myślenia FCA to mamy jeszcze dużo czasu do północy, a jeszcze nie wiadomo którego dnia i miesiąca :)
Ja to już przerabiałem ze cztery razy ale nerwy mi puściły :)
Hey a jak wygląda koszt ubezpieczenia nowego Stelvio AC/OC/NNW i Assistance ?
Hej, dotrzymano częściowo słowa po stronei Alfy
Sprzedawcy otrzymali i uruchomiono im opcję zamówień, mogą konfigurować auto.
Veloce RWD 280 KM --> golas 200 500,00
Veloce Q4 280 KM --> golas 208 500,00
VELOCE TI Q4 280 KM --> golas 238 500,00
Kto chce ten może iść do salonu i konfigurować. Ja jutro idę bo trzeba pakiety obgadać.
Pozdro
Ja mam Wingbary od Thule i bagażnik Motion 800 (460l). Cicho nie jest, w A4 z takim pakietem było lepiej, ale ok. Codziennie z tym nie jeżdżę ;)
Klapa z tyłu nie jest problemem, jedynie co (już w innym wątku pisałem) to wystający przód bagażnika (nawet jak jest cofnięty na maksa do tyłu), który trochę przysłania czujnik zmierzchu i w ciągu dnia chce jeździć na światłach ;) Żadnych innych niedogodności nie zauważyłem.
Załącznik 265319
Nie wiem jak z wyciszeniem tych alfowych, ale nie bierz od producenta aut - nie dosyć, że się przepłaca to jeszcze często mają jakieś dziwne rozwiązanie, które pasują tylko do tego konkretnego modelu.
A tak, jak w przyszłości zmienisz auto to tylko adapter za <200zł i reszta pakietu śmiga.
Zaznacz w swoim poście, jakiego modelu podajesz ceny: Giulii czy Stelvio bo osoby nie posiadające cennika nie będą wiedziały.
Poza tym ceny modeli bazowych były znane już od około miesiąca, podobnie jak opcje konfiguracji i można było skonfigurować sobie pojazd (ja to zrobiłem przed świętami). Problem polegał na tym, że nie było możliwości składania zamówień i brak informacji odnośnie polityki rabatowej.
Miejmy nadzieję, że w tym tygodniu pojawi się komplet informacji, i będzie już wiadomo jak się kształtują ceny transakcyjne w stosunku do cen z konfiguratorów (czy będą jakieś rabaty).