Printable View
redukcja masy:D
Super :D Podoba mi się :D
Czepiacie się lamp i lusterek, ale trzeba przyznać że jest piękna. Makaroniarze jednak potrafią robić ładne auta. Jeszcze zbieram szczękę z podłogi;).
Cytat: Napisał saroo Czy ja dobrze widzę? W bagażniku nie ma siłowników, tylko drut do podpierania? :D Oj będzie miał Clarkson polew przy testowaniu:)
Cytat: Napisał saroo Czy ja dobrze widzę? W bagażniku nie ma siłowników, tylko drut do podpierania? To pokrywa silnika. Ciekawe czy w ogóle jest jakiś bagażnik.
Cytat: Napisał śmigacz Czepiacie się lamp i lusterek, ale trzeba przyznać że jest piękna. Makaroniarze jednak potrafią robić ładne auta. Jeszcze zbieram szczękę z podłogi;). czepiamy się, bo właśnie oni powinni tak nie robić... Ja jestem na nie, co robić...
Cytat: Napisał Belfer Oj będzie miał Clarkson polew przy testowaniu mówisz o tym programie satyrycznym?? :D
Cytat: Napisał śmigacz To pokrywa silnika. Ciekawe czy w ogóle jest jakiś bagażnik. W sumie racja, ale jest tam chyba też mini schowek :D
Cytat: Napisał mac!ek mówisz o tym programie satyrycznym?? :D No nie zawsze satyryczny. Czasem jest poważnie. Swoją drogą po Photo Shopie te lampy lepiej wyglądały.
Cytat: Napisał Belfer Swoją drogą po Photo Shopie te lampy lepiej wyglądały. Może te lampy specjalnie skopali. Gdyby od razu zrobili idealne to nie byłoby co poprawiać przy liftingu:).