redukcja masy
Super Podoba mi się
Czepiacie się lamp i lusterek, ale trzeba przyznać że jest piękna. Makaroniarze jednak potrafią robić ładne auta. Jeszcze zbieram szczękę z podłogi.
Napisał saroo Czy ja dobrze widzę? W bagażniku nie ma siłowników, tylko drut do podpierania? Oj będzie miał Clarkson polew przy testowaniu
Napisał saroo Czy ja dobrze widzę? W bagażniku nie ma siłowników, tylko drut do podpierania? To pokrywa silnika. Ciekawe czy w ogóle jest jakiś bagażnik.
Napisał śmigacz Czepiacie się lamp i lusterek, ale trzeba przyznać że jest piękna. Makaroniarze jednak potrafią robić ładne auta. Jeszcze zbieram szczękę z podłogi. czepiamy się, bo właśnie oni powinni tak nie robić... Ja jestem na nie, co robić...
Napisał Belfer Oj będzie miał Clarkson polew przy testowaniu mówisz o tym programie satyrycznym??
Napisał śmigacz To pokrywa silnika. Ciekawe czy w ogóle jest jakiś bagażnik. W sumie racja, ale jest tam chyba też mini schowek
Napisał mac!ek mówisz o tym programie satyrycznym?? No nie zawsze satyryczny. Czasem jest poważnie. Swoją drogą po Photo Shopie te lampy lepiej wyglądały.
Napisał Belfer Swoją drogą po Photo Shopie te lampy lepiej wyglądały. Może te lampy specjalnie skopali. Gdyby od razu zrobili idealne to nie byłoby co poprawiać przy liftingu.
Zobacz tagi
Zasady na forum