ja także (a jak ja to partner też) :)
Printable View
Widzimy się pod Sarnim Stokiem i koniec dyskusji.
Pa pa :)
Ble Ble Ble ;P właśnie od tych długich urlopów przydało by się wyjść na świeże powietrze i duuuuże parkingi ;P (ps zeby nam alfinek nie poobijali dzwiami hehe)
Można by było kiedyś rozważyć opcję spotu na Salmopolu (ps przełęcz między szczyrkiem a wisła...) - wtajemniczeni więdzą o co chodzi ;) kto jest za?
czyj partner? Mój partner? :)
był czas wolny można było sobie latać po takich dużych parkingach jakie tylko można sobie wyobrazić. Ja sobie np. po takim jednym parkingu wprawdzie dla samolotów polatałem i teraz chcę ciasny parking, na którym filary pod koła wchodzą ;)
Żułwik nie chce się bardzo wciskać ale robisz zamieszanie napisałem parę stron wcześniej gdzie i o której się spotykamy nie dziwota że pózniej wszyscy się dopytują gdzie się spotykamy bo każdy ustala co innego trzeba było pisać wcześniej jak się ludzie pytali a nie teraz. Hołk to powiedziałem ja Wojtek "Czarne Mito z srebrnym bagażnikiem" Jamróz
Hahah......
Spox, mea culpa :) Widać to mi się coś porobiło od zbyt długiego wolnego i popieprzyłem miejsca... Jakaś zwiecha noworoczna.
Widzimy się pod Sarnim Stokiem i koniec dyskusji.
:)
Kolego przyjedź na jeden spot chociaż i oceń realia, potem rozważaj. W piątek o 18-19 chcesz jechać na Szczyrk? I to jeszcze na kilka samochodów? Zimą? Chcesz wrócić przed 24?
Można coś takiego zorganizować, ale to nie temat na cykliczne spotkanie.
mam propozycje w związku z wolnym czwartkiem może wspólny wyjazd na narty/snowbord temat do obadania na spocie
Kolego po pierwsze, nie mówie, że akurat teraz, po drugie ja tam ostatnio na letnich latałem i dawał rady :P Dużo fan klubów tam lata. Jezdziłem tam z nissan poland, honda tam jezdzi i wiele innych.
To głównie dla tych ze sportowym zacięciem - fajnie mozna tam sobie autko sprawdzić :)