Widzimy się pod Sarnim Stokiem i koniec dyskusji.
Pa pa
Ostatnio edytowane przez żuwik ; 04-01-2011 o 09:25
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Ble Ble Ble ;P właśnie od tych długich urlopów przydało by się wyjść na świeże powietrze i duuuuże parkingi ;P (ps zeby nam alfinek nie poobijali dzwiami hehe)
Można by było kiedyś rozważyć opcję spotu na Salmopolu (ps przełęcz między szczyrkiem a wisła...) - wtajemniczeni więdzą o co chodzikto jest za?
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 03-01-2011 o 23:58
Żułwik nie chce się bardzo wciskać ale robisz zamieszanie napisałem parę stron wcześniej gdzie i o której się spotykamy nie dziwota że pózniej wszyscy się dopytują gdzie się spotykamy bo każdy ustala co innego trzeba było pisać wcześniej jak się ludzie pytali a nie teraz. Hołk to powiedziałem ja Wojtek "Czarne Mito z srebrnym bagażnikiem" Jamróz
Hahah......
Spox, mea culpaWidać to mi się coś porobiło od zbyt długiego wolnego i popieprzyłem miejsca... Jakaś zwiecha noworoczna.
Widzimy się pod Sarnim Stokiem i koniec dyskusji.
Kolego przyjedź na jeden spot chociaż i oceń realia, potem rozważaj. W piątek o 18-19 chcesz jechać na Szczyrk? I to jeszcze na kilka samochodów? Zimą? Chcesz wrócić przed 24?
Można coś takiego zorganizować, ale to nie temat na cykliczne spotkanie.
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
mam propozycje w związku z wolnym czwartkiem może wspólny wyjazd na narty/snowbord temat do obadania na spocie
Ostatnio edytowane przez jamrozw ; 06-01-2011 o 07:39
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV