pozdrowienia dla czarnej belli SW blachy KCH, widzianej dzisiaj pod TESCO extra w Gliwicach:) ( ramki były, kolega jechał tankować;))
Printable View
pozdrowienia dla czarnej belli SW blachy KCH, widzianej dzisiaj pod TESCO extra w Gliwicach:) ( ramki były, kolega jechał tankować;))
Pozdro dla 159 (czarna bądź uje*ana ;) ) na ramkach rej PZ xxxxx spotkanego na stoku w Wiśle (Klepki) ;)
dzisiaj pod szkola na ulicy wroblewskiego w Gliwicach, widziana Alfa rej KCH, pozdrawiam... :) dzis niestety bylam piechotą, a ustawilabym sie idealnie obok ;)
Pozdrowienia dla kierowcy 156 czarnej, która stała obok mojej "9" pod MC przy Ofiar Katynia w Krakowie około 23.
Pozdrawiam kolege ar. Podajrze w 145 na swiatlach w dg kolo duzego kosciola po17 na klubowych ramkach pomrugane jechalem z tyly.
- - - Updated - - -
Oraz pozdrwiam kolege z czerwonej gulljety niewiem czy dobrze napisałem rej WL801xx na DK94 po 17 ramki klubowe były mrugałem ale kolega chyba nie zajarzył o co chodzi :)
Ja też chyba ostatnio mam pecha bo ani w czwartek na trasie Tychy - Świdnica - Wałbrzych ani w piątek w odwrotnym kierunku nikogo nie spotkałem :(
Pozdrawiam za to widzianą w sobotę około 7:20 na wysokości Reala za Roździeniem czerwoną 147 FL i około 12/13 166 AR166 jechała w stronę Pogorii, z przodu bez ramek a z tyłu już miała ;)
I Sharpiego w sobotę :)
w piątek spotkana 159 na ramkach, na rondzie obok kąpieliska w Rybniku.
w sobotę w ustroniu spotkana 156 SD na ramkach - pomachane i odmachane, chwilę później spotkana 159 na ramkach ale nie zdąrzyłem machnąć :P
w niedzielę w cieszynie po polskiej stronie spotkana 147 na ramkch, chyba SCI oraz pod wieczór w Knurowie 147 SK na ramkach...
pozdrowienia :)
Adam
a i jeszcze Belle 147 pod Dworkiem w Dębowcu :) chyba miała ramki i była kogoś z obsługi hotelu :P