pozdrowienia dla czarnej belli SW blachy KCH, widzianej dzisiaj pod TESCO extra w Gliwicach( ramki były, kolega jechał tankować
)
pozdrowienia dla czarnej belli SW blachy KCH, widzianej dzisiaj pod TESCO extra w Gliwicach( ramki były, kolega jechał tankować
)
Pozdro dla 159 (czarna bądź uje*ana) na ramkach rej PZ xxxxx spotkanego na stoku w Wiśle (Klepki)
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
dzisiaj pod szkola na ulicy wroblewskiego w Gliwicach, widziana Alfa rej KCH, pozdrawiam...dzis niestety bylam piechotą, a ustawilabym sie idealnie obok
![]()
Ostatnio edytowane przez czarnaa ; 16-02-2014 o 15:50
Pozdrowienia dla kierowcy 156 czarnej, która stała obok mojej "9" pod MC przy Ofiar Katynia w Krakowie około 23.
Pozdrawiam kolege ar. Podajrze w 145 na swiatlach w dg kolo duzego kosciola po17 na klubowych ramkach pomrugane jechalem z tyly.
- - - Updated - - -
Oraz pozdrwiam kolege z czerwonej gulljety niewiem czy dobrze napisałem rej WL801xx na DK94 po 17 ramki klubowe były mrugałem ale kolega chyba nie zajarzył o co chodzi![]()
Ja też chyba ostatnio mam pecha bo ani w czwartek na trasie Tychy - Świdnica - Wałbrzych ani w piątek w odwrotnym kierunku nikogo nie spotkałem
Pozdrawiam za to widzianą w sobotę około 7:20 na wysokości Reala za Roździeniem czerwoną 147 FL i około 12/13 166 AR166 jechała w stronę Pogorii, z przodu bez ramek a z tyłu już miała
I Sharpiego w sobotę![]()
w piątek spotkana 159 na ramkach, na rondzie obok kąpieliska w Rybniku.
w sobotę w ustroniu spotkana 156 SD na ramkach - pomachane i odmachane, chwilę później spotkana 159 na ramkach ale nie zdąrzyłem machnąć
w niedzielę w cieszynie po polskiej stronie spotkana 147 na ramkch, chyba SCI oraz pod wieczór w Knurowie 147 SK na ramkach...
pozdrowienia
Adam
a i jeszcze Belle 147 pod Dworkiem w Dębowcuchyba miała ramki i była kogoś z obsługi hotelu
![]()
Ostatnio edytowane przez dadasiek ; 17-02-2014 o 10:12