napisalem ze slavol ma dobrego mechanika i jest na podchorazych i w dobrzycy koles ktory sie zna
Printable View
kolego mialem to samo ledwo 140 bujałem i co sie okazalo ruszylem kostke od przeplywki i czary auto znowu nabralo ducha pozdrawiam
a co do mechanika to tez slyszalem o tym w garazach po wojsku jest ponoc najlepszy w pile od wloszek
---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:16 ----------
to pochwal się co to będzie to juz w ogole z nami nie bedziesz jeździł tylkoooooo daleko z przodu pozdrawiam i trzymam kciuki oby to serduszko nie bylo po zawale
Ok to jutro 8:20 czekam na Orlenie w Chodziezy na Was :)
Tego pana nigdy nie ma na zdjeciach bo sam je robi ;)Załącznik 25789Załącznik 25790Załącznik 25791Załącznik 25792Załącznik 25800Załącznik 25809
Chcialbym zauwazyc ze pan buszmen chociaz raz nie buszowal,ale i tak wsyzstkie zdjecia sa przy grilu ciekawe dlaczego ;D
prezes jak mówiłeś , że u was impreza z balonami to zakładaj wątek i może coś więcej przyjedzie w ten dzień
tomek lipa ....:(wiesz z czym
Witam. Co by nie było ,że nikt nie wiedział , lub na ostatnią chwilę to znalazłem i wrzucam już dziś. Pozdro.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2011/05/70.jpg
no kurwa wrescie zALATWIAC wolne ja potrzebuje transportu kto mnie zabieze :)
zmianyZałącznik 26411Załącznik 26412troche mi zabraly moje zamilowanie do wciskanie gazu i mandaty ktore wpadly