jedziemy chodz czekamy na decyzje z gorzowa co i jak a wy jedziecie jak bedzie tak srednio z pogoda michu
---------- Post added at 16:27 ---------- Previous post was at 16:26 ----------
bedziemy jechac przez poznan to cie zabierzemy
jedziemy chodz czekamy na decyzje z gorzowa co i jak a wy jedziecie jak bedzie tak srednio z pogoda michu
---------- Post added at 16:27 ---------- Previous post was at 16:26 ----------
bedziemy jechac przez poznan to cie zabierzemy
wyjazd z pily ok 8 bedziemy mysle ok 8.30 z chodzierzy a nie jedzie bo wybiera sie po silnik
tomek ja jade sam ze względu na pogodę nie zabieramy mai i gosia zostaje w domu bo jak będzie padać będziemy mieli problem. ale ja jadę tylko daj znać o której i gdzie się spotkamy. no i pytanie dlaczego slavol nie jedzie?? szkoda ale zakładam że ważna sprawa wyskoczyła no cóż...tak bywa pozdro slavol!!
Bardzo ważna niestety, jak parę osób już wie nie mam na chwilę obecną silnika, przekręciła się panewka. No cóż dbało się, chuchało a się zes...ło. I pechowo w niedzielę jadę nie na zlot tylko po silnik, inaczej nie pasuje sprzedawcy. Więc oby wam pogoda dopisała i dobrej zabawy, a ja niedługo powracam z nowym (używanym) serduszkiem i paroma konikami więcej
![]()
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
no to tę ćwiartkę trzeba zorganisować wkońcu slavil
on pojechal po troszke wiekszy silniczekto po co jak teraz tylko ze mna przegrywal
jutro wyjazd o 8 z pily po drodze zbieramy chodziez ma byc bez deszczowo michu zgarniamy cie po drodze zadzwonie jak bedziemy 30 km przed poznaniem a w drodze powrotniej buszmeno wjedziemy do vice
na kawe i przywieziemy mu cos z gilla
Wiem ze nie tutaj powinienem pisac ale pisalem juz w innym poscie dotyczacym mechanikow i nie odpowiedziano mi tam...Znacie jakiegos w miare dobrego mechanika ktory moglby sprawdzic mi moja Alfe...Chodzi mi raczej o silnik bo tam wymamy amortyzatorow czy innych podobnych czesci to raczej wiekszosc potrafi zrobic a z tego co wyczytalem tu na forum to jesli chodzi o silniki to Alfy nie lubia "partaczy" ktorzy sie nie znaja...chodzi o silnik diesla 2.4 bo jakos ospale mi jedzie i nie wiem co mu moze byc w dalszym ciagu i nikt nie potrafi mi powiedziec a turbina raczej jest w 100% sprawna bo ani nie kopci ani nie bierze oleju przewody sa cale nie ucieka nigdzie powietrze...Moze ktos z okolicy zna kogos odpowiedzialnego znajacego sie na tych silnikach kogo moglby polecic
pogadaj ze slavolem w pile sa z reguly paprochy jest na podchorazych mechanik w tych garazach podobno koles zajmujacy sie tylko wlochami i w dobrzycy jest smietana po prawej stronie jak sie jedzie na koszalin
---------- Post added at 16:24 ---------- Previous post was at 14:05 ----------
Tak jak pisalem wyjazd ok 8 z pily o 8.30 z orlenu w chodziezy i micha zgarniemy po drodze jakies pytania brak to ustalone
Nie wiem czy chodzi Ci Tomek o Slawka, ale w okolicach podchorazych tez mam znajomego mechanika od wloszek na andersa. Podrzuce Ci karsto1982 nr do niego w razie co.
Do jutra pany