Jakby ktoś miał na sprzedaż takie jak na zdjęciu, proszę o info :)
Załącznik 256849
Printable View
Jakby ktoś miał na sprzedaż takie jak na zdjęciu, proszę o info :)
Załącznik 256849
Ja kupiłem na zimę najtańsze alu na allegro - 5 latek hulają, aż tu patrzę korozja i problem. Nikt nie chce ich pomalować na jasno srebrno jak w oryginale i jak w oryginale kupione z autem.
3 lata temu w Aluexpress w Tarnowskich Górach robiłem 2 komplety felg. mieli dużo rodzajów srebrnego, jeden taki drobniutki i jasny, bardzo fajnie wyglądały - mało co swoich nie pomalowałem na taki, ale jednak zdecydowałem się robić ciemny chrome-shadow bo bardziej pasował do koloru auta. wejdz na ich stronke, a najlepiej zaglądnij osobiście to gość Ci pokaże gotowe felgi pomalowane dla klientów (w tamtym czasie strona była średnio aktualna).
Twój post nic nie wnosi, a dopowiadając, to lubie nosic dresy, a moja antenka jest bardzo krótka ;) Julka na tych kółkach robi robotę, bo do czarnego złoty jak ulał [emoji38] dodam zbliżenie, żebyś nabrał do nich przekonania [emoji23]http://www.forum.alfaholicy.org/imag...019/04/218.jpg
Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
[MENTION=27966]Ohapara[/MENTION] nie wiem czy wiesz ale kopiesz się z koniem :cool:
[QUOTE=Dareek;2161484][MENTION=27966]Ohapara[/MENTION] nie wiem czy wiesz ale kopiesz się z koniem :cool:[/QUOTE [MENTION=34131]Dareek[/MENTION] zlustrowałem kolegę, rozumiem dygresje [emoji41]
Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka