Ja kupiłem na zimę najtańsze alu na allegro - 5 latek hulają, aż tu patrzę korozja i problem. Nikt nie chce ich pomalować na jasno srebrno jak w oryginale i jak w oryginale kupione z autem.
3 lata temu w Aluexpress w Tarnowskich Górach robiłem 2 komplety felg. mieli dużo rodzajów srebrnego, jeden taki drobniutki i jasny, bardzo fajnie wyglądały - mało co swoich nie pomalowałem na taki, ale jednak zdecydowałem się robić ciemny chrome-shadow bo bardziej pasował do koloru auta. wejdz na ich stronke, a najlepiej zaglądnij osobiście to gość Ci pokaże gotowe felgi pomalowane dla klientów (w tamtym czasie strona była średnio aktualna).
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Twój post nic nie wnosi, a dopowiadając, to lubie nosic dresy, a moja antenka jest bardzo krótkaJulka na tych kółkach robi robotę, bo do czarnego złoty jak ulał [emoji38] dodam zbliżenie, żebyś nabrał do nich przekonania [emoji23]
Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
[MENTION=27966]Ohapara[/MENTION] nie wiem czy wiesz ale kopiesz się z koniem![]()
[QUOTE=Dareek;2161484][MENTION=27966]Ohapara[/MENTION] nie wiem czy wiesz ale kopiesz się z koniem[/QUOTE [MENTION=34131]Dareek[/MENTION] zlustrowałem kolegę, rozumiem dygresje [emoji41]
Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka