pozdrowienia dla 156 SW z blachami OB spotkanej kolo Javornika, bialej Julki (DW?) w Jeseniku i szarej 147 w Nysie (byly łapki)
Printable View
pozdrowienia dla 156 SW z blachami OB spotkanej kolo Javornika, bialej Julki (DW?) w Jeseniku i szarej 147 w Nysie (byly łapki)
dziś widziana w galerii szara AR GT na tablicach DLU, chyba pierwsza i jedyna :rolleyes:
@gcredhot18 to moja Alfa, ale jechał nią mój ojciec :)
Niestety, nie uczuliłem go, że ma zawsze odmachiwać.. :(
Pozdro dla prawdopodobnie dla Barusa (ciemna 147 na DZA) widzianego dzisiaj za Dzierżoniowem około 20, również pozdro dla prawdopodobnie Nero_Volcano (ciemna 166) - mijaliśmy się w Grodziszczu za Świdnicą, machnąłem łapką ale jako że jechałem Vectrą to pewnie nie zauważyłaś ;)
No popatrz, nie spotkaliśmy się na spocie w Poznaniu ;) a trafiłeś mnie w domu ;) Hehehehe :D
Zapewne koło 12 ;) Alfa stała na widoku co by się prezentowała ... niestety brudna i z rozwalonym przodem ...
Za felgi dzięki ;) Czekam na chłodniejsze dni żeby wreszcie obniżyć ją w pełni - wtedy będą sie komponowały elegancko ;)
Wracała do domu z weekendowego wypadu więc pewno i zmęczona nie odmachała ;) zaraz jej napomne ;)
Kto ma w Złotoryi, albo w okolicahc 156 DZL NA ... ileś tam.
Widziana dziś pod sklepem w olszanicy. Trąbnąłem chyba już za późno, zreszta i tak zauważyłem ją dopiero w lusterku ...
Ramki widoczne z daleka <ok>
Poszedł priv : )
- - - Updated - - -
Tak jest ! To ja :) Wracałem ze Świdnicy z grilla ALFAHOLIKÓW :D
Pozdro ! :)
Nero-Volcano jechali też ... tylko trochę za nami, bo widziałem, że w Świdnicy obrali inny kierunek i może mieli trochę opóźnienia, bo mój dieselek zapiernicza :D Nie to, co ich V6 :D
Tak, Wojtek. Twój dieselek zapiernicza, ale w terenie. Nas wszystkich wyprzedziłeś na wertepach, a że mi się nie spieszyło to Cię nie dogoniłem:P Bo Nero Volcano jechali za mną i chyba bali się próby wyprzedzania TSa, bo wiedzieli, że choć niepozorny to jednak zadziorny:)
Pozdrowienia dla ekipy z granatowej 156 DSW 23xxx z ramkami widzianej przed chwilą na dachu galerii świdnickiej. Jak to się stało, że jeszcze się nie spotkaliśmy na drodze?
dziś widziana 156 czarna o 18:45 galeria Świdnica , była łapka . któż to ?
PIONA ! :D
PS. Michał... Ty w Świdn. w lewo, ja w prawo i patrzę, a NeroVolcano mijam :D :D :D
Karol i Monika - zgubiliście kompas ? :D
- - - Updated - - -
Czekaj cwaniaku, czeeeeeeeekaj ! :D :D :D Tylko sprzedam 147... GTV przerejestruję i wtedy będziemy rozmawiać :D
- - - Updated - - -
Majkel był przede mną :D
- - - Updated - - -
Nooooooo tragedii nie mam jak na słabego dieselka :) /100PS ino/.
Ale jak ten gość mi 159'tką przy 170km/h wyjechał, to miałem miękkie nogi i prawie mokro w gaciach ... :D
Wtedy mnie wyprzedziłeś :D ^ ^ Gdyby była obniżona i miałbym pewniejsze hamulce, to i po zakrętach lepiej by szła :D
Heheh, Ty też byś pojechał w lewo, jakby Ci Klaudia nie powiedziała :P
Noo, ja już z daleka hamowałem, bo widziałem, że gagatek będzie się pchał, ale jak Ty wyhamowałeś, to nie wiem...
A żeby nie było tak całkiem nie na temat, to pozdrowienia dla kolegi z czarnej, poliftowej 156, na DSR, widzianej wczoraj na Leśnicy.
My? Ja już zdążyłam zawrócić naszą "lipną" V6,gdy Ty wyjeżdżałeś ze Świdnicy...Wracałam w przeciwnym kierunku na stację paliw...Cytat:
Nero-Volcano jechali też ... tylko trochę za nami, bo widziałem, że w Świdnicy obrali inny kierunek i może mieli trochę opóźnienia, bo mój dieselek zapiernicza:DNie to, co ich V6:D
Tak więc,kto tu się wolniej zbiera? :D
Oj,mam respekt do tego auta,gdybym miała cieższą nogę,to nie wiem czy nie miałbyś więcej na tym predkościomierzu :PCytat:
Tak, Wojtek. Twój dieselek zapiernicza, ale w terenie. Nas wszystkich wyprzedziłeś na wertepach, a że mi się nie spieszyło to Cię nie dogoniłem:PBo Nero Volcano jechali za mną i chyba bali się próby wyprzedzania TSa, bo wiedzieli, że choć niepozorny to jednak zadziorny:)
Pozdrowienia dla ekipy z granatowej 156 DSW 23xxx z ramkami widzianej przed chwilą na dachu galerii świdnickiej. Jak to się stało, że jeszcze się nie spotkaliśmy na drodze?
Nie nie. Tylko odruchowo pojechałem za Tobą, ale skumałem, że mam w prawo jechać :D
- - - Updated - - -
I miałbym okazję zaprosić go na forum ^ ^ ... Ja też nie wiem ... Szczególnie, że klocki z przodu się kończą i jutro wymiana :P
- - - Updated - - -
Wy :P
Bo my byliśmy na tamie na górze... Stanęliśmy, bo Michał myślał, że da się na nią wjechać, ale niestety :(
Pozdrowienia dla pań z dwóch jasnych 147 przed FL (DWR i ZDR), które prawie codziennie mijam w drodze do i z pracy na opolskiej lub w Radwanicach :)
O ile się nie mylę to Alfa 155 Vinc`a widziana wczoraj zaparkowana miedzy mostami Pomorskimi po 16ej
Dziś widziana srebrna 159 (z niebieskimi pasami) na lawecie koło ADF na Karkonoskiej !
Pozdrawiam niezbyt serdecznie ! :D :D :D
Pozdrawiam wczoraj widziana czarna Alfe GT na DLU,ktora byla na ramkach alfaholikow ;)
A nie widziałeś tam NeroVolcano? Stała zaparkowana obok ADF'u we Wrocławiu,tego samego dnia,w południe...
Pozdrawiam ciemną 156 na klubowych ramkach DDZ widzianą wczoraj ,na stacji benzynowej w Łagiewnikach i niebieską 156 na klubowych rameczkach,zaparkowaną przed budynkiem TVP Wrocław.Często tam stoi :)
A dzisiaj po wyjściu ze sklepu,podwoiło mi się w oczach...Przez moment myślałam,że ktoś przemalował mi auto,po czym zobaczyłam,że obok stoi jeszcze jedna,ciemniejsza - w znaczeniu,że moja :P
Zostawiłam za wycieraczką forumową wizytówkę...Srebrną,z tego co pamiętam,też jeździ "Pani" :)
Załącznik 61431Załącznik 61432Załącznik 61433Załącznik 61434
U mnie moja dziewczyna nie jest ogranicznikiem... ^ ^ :) Ale mam za to inne... Mama czy babcia np. :D :D :D
- - - Updated - - -
Nie widziałem, bo tylko z drogi patrzyłem (jechałem Citroenem jako pasażer :P).
A 156 z Łagiewnik to kolegi 'kaczorrek' albo jego brata bodajże... Kiedyś stały tam dwie... BLUE COSMO i srebrna :)
- - - Updated - - -
Freelander w tle do sprzedania za 11900PLN :D POLECAM ! :D Auto rodziców kolegi i koleżanki :)
pozdrawiam czarną 166 widzianą dzisiaj w Ropczycach, woj. Podkarpackie ;) ładna sztuka ;)
\
No to masz dobrze wyposażone auto. Na szczęście większość czasu jeżdżę bez tego ogranicznika, to mogę sobie trochę poszaleć. Z drugiej strony nie jest ten ogranicznik zbyt ostro skalibrowany i włącza się dopiero jak już dość szybko jadę.
A moja mama to dopiero ogranicznik. Włącza się jak odpalam auto, a działa jeszcze pół godziny po jego wyłączeniu;)
pozdrawiam kierownika ar156 widzianego dzis o 15 w jeleniej na ramkach. bylem tak zamyslony ze nie pamietam ale chyba w okolicach malej poczty.tablic nie pamietam. lapke podnioslem
Widziana 147 na tablicach DZA z ramkami za Łagiewnikami około godziny 21 - była łapka ale nieodwzajemniona :(
maly66625 widziałem Cie widziałem, nie bój żaby. Tylko refleks jakby nie ten i machnąłem dopiero w momencie mijania ;)
Ostatnio czekam do ostatniego momentu, aż się upewnię, że są ramki bo większość "bezramkowych" alfisti nie odmachuje i patrzą na mnie jak na pomylonego ;)
Aha - blachy DDZ nie DZA, chyba że to nie byłem ja :D
Pozdrawiam
Pozdrowienia dla czarnej 156 SW (chyba, nie jestem pewien czy dobrze pamietam:)) ERA... wczoraj po 19 na Lotniczej w stronę Leśnicy (stałem do skrętu w Metalowców, Ty jechałeś prosto) - wypatrzyłem Cię we wstecznym lusterku :)
A dzisiaj pozdrowienia dla dwóch ciemnych 156 na opolskiej i między Radwanicami i Siechnicami - widziałem że machaliście, ale ja jak zwykle w drodze do i z pracy zamyślony jak Sokrates i odmachuję w ostatniej chwili, czego już może nie być widać ;)
Widziany wczoraj Olaf pomachane pomrygane.
No i widzę że Rafał we Lwówku ostro działa bo zaczeła mi mrygać czerwona 147 DLW :)
No i już pozdrowionka dla tutejszych alfaholików ;) aż miło pomrygać po mieście l;P
pozdrowienia dla kolegów mijanych wczoraj na A4 w stronę Wrocławia :)... były awaryjne i jazda dalej :)... nie widziałem zbytnio blach, ale ramki na pewno były :).
Pozdrowienia dla kierownika ciemnozielonej alfy 156 sw na blachach DW mijanego wczoraj ok 19 na wylocie ze Świebodzic w kierunku Strzegomia. Łapki były.
Dodatkowo pozdrowienia dla kierownika 156 SW FL na blachach ??? (*LA) ??? ale z ramkami mijanego w tygodniu w centrum Świebodzic. Łapki też były
Powiem Ci że sklerozę mam ;) Ale chyba tak... Jeśli miałeś toboły i osoby z tyłu na pace, stałeś w małym korku i machałeś jakiejś czarnej Alfie która skręcała w "swoje" prawo na skrzyżowaniu na przeciw Biedronki i Polo... To najwidoczniej Ciebie widziałem... kątem oka.