Witam
Przydałyby się naklejki klubowe czy coś takiego funkcjonuje ?? wiele osób pewnie nie ma pojęcia o alfaholicy.org zwłaszcza ci starsi :)
migamy i drzemy klaksona :D
Printable View
Witam
Przydałyby się naklejki klubowe czy coś takiego funkcjonuje ?? wiele osób pewnie nie ma pojęcia o alfaholicy.org zwłaszcza ci starsi :)
migamy i drzemy klaksona :D
naklejki klubowe są na niektórych autach, myślę że jakby się ktoś zajął zrobieniem hurtowo to byłoby kilku chętnych bo koszty nie będą aż tak wielkie...
Funkcjonują Ramki Klubowe : http://www.forum.alfaholicy.org/spra...tml#post259553
eee, wiekszosc to slepoki albo stare dziadki albo jakies kozaki co to oni nie sa ;p
daje znak tylko wtedy kiedy zobacze ramke lub jak ktos pierwszy sie ujawni
małe i z przeciwka to ciężko wyszukiwać rami w przestrzeni, ale taka nakleja na szybę przednią w miejsca przyciemnienia byłaby widoczna z daleka, podobnie z tyłem autka... trzeba by coś pomyśleć :D
Ja łatwo poznaję z daleka ramki klubowe, są przecież takie specyficzne i jedyne w swoim rodzaju :) Kwestia przyzwyczajenia
Pozdrawiam MarkaV6 spotkanego dzisiaj w Proszowicach.
Byłem trochę zaspany jeszcze i za późno Cię zauważyłem, ale widziałem że machnąłeś ręką.
Witam:)
Takie małe pytanko... Jest ktoś z Żor na forum? Jestem tam często i mało jakoś tam alf chyba, że są ukryte:)
Pozdrawiam:)