Witam
Przydałyby się naklejki klubowe czy coś takiego funkcjonuje ?? wiele osób pewnie nie ma pojęcia o alfaholicy.org zwłaszcza ci starsi![]()
migamy i drzemy klaksona![]()
Witam
Przydałyby się naklejki klubowe czy coś takiego funkcjonuje ?? wiele osób pewnie nie ma pojęcia o alfaholicy.org zwłaszcza ci starsi![]()
migamy i drzemy klaksona![]()
naklejki klubowe są na niektórych autach, myślę że jakby się ktoś zajął zrobieniem hurtowo to byłoby kilku chętnych bo koszty nie będą aż tak wielkie...
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Funkcjonują Ramki Klubowe : http://www.forum.alfaholicy.org/spra...tml#post259553
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
eee, wiekszosc to slepoki albo stare dziadki albo jakies kozaki co to oni nie sa ;p
daje znak tylko wtedy kiedy zobacze ramke lub jak ktos pierwszy sie ujawni
małe i z przeciwka to ciężko wyszukiwać rami w przestrzeni, ale taka nakleja na szybę przednią w miejsca przyciemnienia byłaby widoczna z daleka, podobnie z tyłem autka... trzeba by coś pomyśleć![]()
Ja łatwo poznaję z daleka ramki klubowe, są przecież takie specyficzne i jedyne w swoim rodzajuKwestia przyzwyczajenia
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
Pozdrawiam MarkaV6 spotkanego dzisiaj w Proszowicach.
Byłem trochę zaspany jeszcze i za późno Cię zauważyłem, ale widziałem że machnąłeś ręką.
Witam![]()
Takie małe pytanko... Jest ktoś z Żor na forum? Jestem tam często i mało jakoś tam alf chyba, że są ukryte![]()
Pozdrawiam![]()