A we Włoszech można wszystko...
Printable View
A we Włoszech można wszystko...
Ale o co to chodzi?
Wypadają diesle, kolory tapicerek, kolory okrojone-rosso competizione nie jest dostępny. Gdzie nowe kolory w tym złoty, którym tak się podniecali?
Pytałem tego ziomka, na czacie na stronie, ale jak zwykle mnie nie rozczarował, bo gówno wie...
To tak ma już być, czy to czasowe?
Raczej tak ma być - samochód i tak się nie sprzedaje, więc tną koszty maksymalnie, jak się da.
Nici czerwone lub biało-zielone są w cenniku nadal. Tylko dla Ti i Q. A czy się da je nadal zamówić to inna kwestia, bo brązowa i beżowa skóra też jest a mówili że już się nie da zamówić. Veloce dizel wylatuje w lipcu a przy okazji przychodzą podwyżki.
Heh, właśnie skorzystałem z konfiguratora - przy veloce ti zamiast dodawać niektóre pozycje odejmuje a inne jak np asystent plus zamiast 8000 dodaje 800 pln. Cyrk...
Co do nici to wg konfiguratora ta opcja wypadła dla cywilnych wersji i to samo mówił dealer gdzieś tam w kwietniu / maju. Trzeba indywidualnie sprawdzać ze sprzedawcą w ich systemie...
Przy okazji - cennik się pewnie zmieni bo ten na stronie w pdfie ma inne ceny, a konfigurator inne - np veloce ti kamera 1kpln zamiast 2kpln
Oo, właśnie widzę ze ceny w konfiguratorze się zmieniły. A jeszcze w poniedziałek były te same co w cenniku.
Szybko sobie sprawdziłem swoją konfigurację i, o dziwo, ceny różne, ale wynik na końcu wyszedł ten sam :).
Nie wiem, w konfiguratorze są tylko takie kolory
Załącznik 279130