Hejo,
Wezta mi doradzcie jakies fajne klocki przod do mojej 2.4 bo już sam nie wiem...najpierw miałem EBC green stuff na tarczach zimmerman standard - powiem tak, hamowały zajebiscie, troche jednak pyliły i skończyły sie jakos koło 20 tys., stwierdziłem więc, że to troche mało i może spróbować z innymi klockami, po przeczytaniu wielu pozytywnych opini na forum kupiłem Galfery sport FDT (na te same tarcze) - moim zdaniem hamowały nieco gorzej niż EBC Green stuff, ale wciaż bardzo bardzo dobrze, pylenie niemal zerowe (tu przewaga na EBC) ale skończyły sie szybciej niż EBC...jakos po 17-18 tysiacach.
Ja zdaje sobie sprawe, że jezdze dosc agresywnie i dużo autostradami na których robie ostre dohamowania czasami ale wydaje mi sie ze to troche malo jak za klocki za 450 zl :P
Teraz przymierzam sie do wymiany klocków i tarcz bo tez juz sie konczą i sie zastanawiam co kupic...Galfery maja tutaj bardzo dobre opinie ale jakos sie do nich zniechecilem, bardziej sklonny jestem wrocic do EBC Green stuff...a może jest coś jeszcze godne polecenia o podobnych parametrach?