Bending to ksenon skrętny, obie lampy mają skrętne projektory? Raczej nie wiązałbym tego z obrysówką.
Printable View
Bending to ksenon skrętny, obie lampy mają skrętne projektory? Raczej nie wiązałbym tego z obrysówką.
Hmm, jest szansa aby Panowie, którzy przerabiali reflektor wstawili jakąś blendę blokującą ruch reflektora w poziomie?
Obrysówka też mi się nie do końca klei właśnie, tym bardziej, że jest to prostu wtyczka dwuprzewodowa bez sygnału zwrotnego. W lampie EU po prostu ta wtyczka jest pusta i obrysówka nie jest wpięta.
Prawy reflektor jest EU więc pewnie jest wszystko okej. Nikt go nie otwierał - błąd jest tylko dla strony lewej.
- - - Updated - - -
No właśnie tak mam, side mam włączony jak dla USA a wtyczkę wypiętą już w reflektorze. Błąd nadal niestety występuje.
Faktycznie po powrocie na USA z side’ani kasuje się błąd czujników poziomowania ale zostaje właśnie je mi ten left bending error.
Tak też myślałem. Najłatwiej będzie wymieć reflektor i mieć po prostu wszystkie EU. Niestety nie wiem co mnie pokusiło aby oddać ten sprawny na przeróbkę zamiast kupić po prostu EU. Przy całej kwocie auta/naprawy itd. to akurat koszt znikomy tym bardziej, że auto ma być dla mnie a nie na handel.
Witam podepnie się stelvio USA xenony Europa i błąd czujników poziomowania oczywiście brak w samochodzie czujników
Da się jakoś wykodować błąd wyświetla się zlec kontrolę świateł adaptacyjnych
Auto przekodowania na eu gość który robił konwersję nie ogarnoł tego
Załóż czujniki i spryskiwacze albo ksenony 25W i ręczny korektor, niech to świeci tak jak przepisy nakazują.
Do Stelvio nie ma ksenonów 25W, regulację z kółkiem z ksenonami 25W można w Julce zrobić.
Kto na Śląsku ogarnie temat ??
- - - Updated - - -
Czytam tylko są różne wersje rozwiązań 25w a za chwilę czytasz że się nie da
A da się to wykodowac żeby nie straszyło