Przecie ze wpadam :) juz pisalem :) do zobaczenia! :)
Printable View
Koledzy z Piotrkowa :D
Może bym was tak kiedyś odwiedził na spocie i wyszukalibyśmy miejscówki na spota w Marcu? Zorganizowalibyśmy to tak, aby to miało ręce i nogi :) I ostateczną opcję byśmy podali na forum. Co Wy na to? :)
noo witam wszystkich, dawno mnie tu nie było, a tu widzę ciekawe tematy się przewijają, spocik w P-kowie, jak najbardziej jestem za, tylko kwestia miejsca, bo z tego co widzę zainteresowanie jest spore, czytając posty przyszło mi do głowy czy by nie zorganizować takiej imprezy z pomocą Automobilklubu Piotrkowskiego, oni mają układy z intermarche więc plac by był, nawet miejsce na zręcznościówkę a już bajka by była jak by się udało zmontować coś z lotniskiem, ale tym chyba będzie ciężko, no ale niech się wypowiedzą inni...
Pozdrawiam
Moge porozmawiać z Prezesem Automobilklubu Piotrkowskiego co do zorganizowania imprezy ale co do miejsca to nie wiem czy to będzie Intermarche. Ostatnio jest z tym miejscem problem. Jak chcielibyście zrobić taką impreze gdzieś na mieście to Automobilklub musi wiedzieć to ok miesiąc wcześniej. Poza tym zależy czy wszyscy chcą siedzieć na dworzu czy posiedzieć gdzieś w ciepłym miejscu i czegoś się napić, zjeść i porozmawiać.
Dobry pomysł. W jakiś weekend tylko taki żeby wszystkim pasowało. I ja chętnie się zjawie, zobacze Wasze furki i porozmawiam.
Skoro takie ogromne zainteresowanie jest spotem w Piotrkowie to moze koledzy byliby chetni spotkac sie wczesniej na spontanie? :) z okolicy piotrkowa na pewno chetnie przyjechalo by troche osob chociaz na godzine lub dwie porozmawiac o docelowym spocie i poogladac swoje furki :)
Wreszcie coś ciekawego się dzieje w okolicy. Na spocie Łódzkim w pierwszą niedzielę marca trzeba się umówić i wyjechać większą grupą do Piotrkowa. Werbujcie koledzy i koleżanki alfistów z okolicy żeby było nas dużo i jak najwięcej różnych modeli.
Kuba daj znać na pw jak będziesz znał termin:)
Chłopaki ustalajcie termin, najlepiej koniec marca jakoś, też chętnie się wstawie.
Pracuje w systemie 4-tero brygadowym i muszę czasami wiedzieć około miesiąca wczesniej kiedy wstawić wolne.
Pod koniec marca będę miał akurat 7 dni.
Może też namówie kogoś z Częstochowy.