My tez dziekujemy za spotkanko :P
Adamsik a mysmy sie mineli na płycie jak wcheliscie :P
Pzdr
Printable View
Dzieki za imprezke. :) Pozdrowionka. Kurde prawie 2 godziny w korku stalem ;/...
a ja wpadłam Was odwiedzić i spotkałam tylko P4 :) tyle że już "późno" podobno było :)
Późno to my pojechali,bo było ciemno i po bajce.Robok cza było zatitać.
Karasole z tego wszystkiego najlepsze:)
Tez dziekujemy wam za Super Imprezke! Pozdrawiam i do nastepnego
Obiecane kilka fotek ode mnie.
Załącznik 69694Załącznik 69695Załącznik 69696Załącznik 69697Załącznik 69698Załącznik 69699Załącznik 69700Załącznik 69701Załącznik 69702Załącznik 69703Załącznik 69704Załącznik 69705Załącznik 69706Załącznik 69707Załącznik 69708Załącznik 69709Załącznik 69710Załącznik 69711Załącznik 69712Załącznik 69713Załącznik 69714
no a ja się zakręciłem i nie umiałem się dostać... nie dosyć że się spóźniłem pod Go Sporta to potem ten korek masakra nie wiedziałem że tak będzie i jeszcze mój mądry kolega który twierdził że da radę gdzie indziej wjechać i pobłądziłem...
Spoko było dzięki wszystkim :d
Szczególnie osobistemu wymieniaczowy żarówek :D
ps. Kto zabrał moje 2 krzesła rozkładane? niebieskie? takie metalowe... jedno z oparciem drugie bez bo zapomniałem o nich :/
Pozdro dla wszystkich a w szczególności dla Seweryna i jego wypielęgnowanej Belli i rzeczywiście pogoda dopisała oraz atrakcje ,które przygotował organizator (symulator dachowania).
Ja również dziękuje Wszystkim za udane spotkanie, do następnego. A tu kilka fotek:http://www.fotosik.pl/u/wojtasaw/album/1282119
dzięki wielkie za spotkanie i do zobaczyska następnym razem
pozdrawiam
Witam
dzieki za soptkanko, milo było Was spotkac, bo sama impreza coraz słabsza,
pozdrawiam.
my także dziękujemy za spotkanko jak zawsze towarzystwo przednie :)
fajny numer był z wjazdem ale sam wyjazd to porażka godzine w korku
mam fotke erotyczną jak bocik sie przytula....CHCECIE???;););)
faktycznie kogo bym nie zapytał mówi że to najgorsze SCP :|
i ja też tak uważam....
Też tak czytałem na innych fortach i potwierdza się że kiszka w tym roku była,zatem nie żałuję iż do Pragi pojechałem :)A i czytałem na forach że zajęliście sektor BMW i piszą ze udaliście się do swojego sektora :) to jak to było hehheh :)
Może złóżmy petycje do organizatorów aby więcej pracy w to włożyli :)
Izane nie bulwersuj się :)
Nie wiem nie byłem zapytowuje ;) tylko :D
Beemkowcy tak maja ze musza pomarudzic im wiecznie cos nie pasuje:D:D
Bulwersować się nie bulwersuje tylko ciekawi mnie co on pieprzy :)
chyba, że chodzi mu o grila który był pomiędzy Alfami i BMW... przestawiali potem znowu swoje auta to im miejsca więcej zrobiliśmy :> a gość pisze jakbyśmy tam autami stali i nogami się zapierali
Wypowiedz jakiejś babki z BMW Śląsk, zadałem jej pytanie co przeszkadzało, to chyba ją przerosło odpowiedzenie na proste pytanie.Cytat:
Szkoda tylko że za samochodem miałam włoską markę,
no ale nic nie poradzę że Alfisti jakoś działają mi na nerwy ;)
Adams- widziałem tam jedną taką co wsiadała do BMW-o typowej,niemieckiej urodzie:) ale wiadomo rzecz gustu.
Może dziewczyny z BMW zazdrościły urody naszym pieknym paniom i stąd te kąśliwe uwagi.
Tak jest!! Uj im w Bialo niebieskie smiglo hahah :D:D
KwachuGSE ten komentarz był de best:fans: !!! ha ha ha
Wiem wiem dziekuje dziekuje :D
dobra, kaj moje niebieskie krzesełko z oparciem!? (te bez oparcia już wiem, że niby bocik je ma) a co z tym z oparciem?
Te z BMW pewnie Ci podpierdolyły
http://www.youtube.com/watch?v=oi_sv...eature=related
:D
- - - Updated - - -
http://www.youtube.com/watch?v=uWQSF9-JfkE&feature=relmfu
On chyba niedaleko nas stał ;))