Ktoś kto sie nauczył machać ;) Bo od dawna obmachiwany i zawsze bez odzewu ;)
Printable View
Pozdrawiam Panią ze srebrnej 166 po FL ,niestety chyba nie z forum,wyprzedzoną na trasie Ząbkowice-Kłodzko (ramki "OK..."),oraz młodego chłopaczka na tablicach "DKL..." ,w ładnej 166 2.0 TS,udającego że nie widzi (ale zerka) identycznej Nero Volcano stojącej ,najpierw obok,a następnie przed jego własną Alfą.
Miło było jechać/stać obok (prawie) identycznej Alfy 166 :)
I na koniec Karol pozdrawia machającego nam Alfistę,z czarniutkiej 156 na rejestracji "DKL...",mijanego na trasie Kłodzko - Ząbkowice Śląskie.
Kolega miał specyficzne chromowane listewki ,na swoim scudetto :)
Czyja ciemna (czarna / granatowa) 145 stała dziś pod Inter Marche w DDZ (wylot na Świdnicę) ? - Alfa z ramkami forumowymi :)
Wczoraj widziana srebrna 147 na DLU w Lubinie po godz. 5 i bordowa 156 na DPL w Polkowicach, a i czarna 147 na DW we Wroclawiu na Bielanach, wszystkie na klubowych ramkach ;)
Pozdrowienia dla srebrnej 166 DLW mijanej na obwodnicy w Olszynie (chyba oramkowanej). Jechałem bordowym Kangurem.
pozdro dla dziewczyn z czarnej GT na blachach DGR widzianej koło galerii
p.s. fajnie zobaczyc taka sama belle
Wczoraj koło Jedności Narodowej widziana czarna poliftowa 147 albo 156 na ramkach- słońce mnie oślepiało i zauważyłem w ostatniej chwili :)
Pozdrawiam kierownika czarnej 159 Ti w sedanie, który na obwodnicy Oleśnicy przeleciał obok mnie z prędkością dwukrotnie większą od mojej ;)
Dzisiaj rano na placu Bema śmignęła mi w lusterku najagody
Komuś w 156 DLU machnąłem przed chwilką w drodze na bolesławiec - wielkie zaskoczenie było ale i łapka też ;)
hallo hallo z góry sorki za OT ale w tym wątku jest dość duży ruch więc postanowiłem tu skrobnąć - mam do sprzedania 3 antenki President Florida ( króciutkie na magnesie) - nowiutkie, nieużywane - cena 120 z wysyłką - przy odbiorze osobistym 100. Jak coś piszcie na priv.
Pozdrawiam!!!
@eMka poproś szanownego małżonka, żeby nie katował mojego przyszłego samochodu :D
dzisiaj w Gryfowie widziałem srebrna alfe 156 na klubowych ramkach rejestracja DLW*** ciekawi mnie czy to ktos z forum czy ramki po poprzedniku przejęte. kilkanaście dni temu mijałem te alfe w biedrzychowicach.
A ja pozdrawiam serdecznie panią z serwisu, ewidentnie alfamaniaczkę, z która trochę pogadałam o tych fajnych autkach - miło było spotkać kogoś tak pozytywnie zakręconego, szczególnie po tym, jak ktoś bardzo niefajny wybił mi szybę...
dzisiaj widziana Monika, pozdrowienia były z obu stron :P
Ano były, pozdrawiam jeszcze raz. Żona dała pojeździć? ;)
Alfa sn00p`a widziana dzisiaj zaparkowana na Białowieskiej
Kto jezdzi z Was chłopaki srebrna GTV naklejki Alfa Romeo tablice poczatek OK.
pozdrawiam Panią z czerwonej 156 stojącej dzisiaj około 18:30 nieopodal tymczasowego peronu na Leśnicy :)
Mam pytanie do Was a z w sumie prośbę.
Kręci się ktoś czasem w okolicach stacji paliw BP w Kątach Wrocławskich przy ul popiełuszki przy A4??
Wczoraj wracałem z Niemiec i strzeliła mi skrzynia biegów. Musiałem zostawić swoją Alfę tam na parkingu i jechać z kolegą innym autem dalej na Podkarpacie.
Może ktoś rzucić okiem czy tam nic złego z Nią sie nie dzieje??
Wczoraj na Grota Roweckiego czarna 147 DDZ.
Pomachane- odmachane.
Dziś obok galerii Cuprum w Lubinie widziany jupass w swojej czarnej gt :):) Pozdrawiam. Ja byłem niewidoczny gdyż jechałem służbowym :):)
Pozdrawiam Shavo, gdyz w koncu spotkalem jego auto na stacji Shell, bylem akurat podpompowac opone :D a i widziana wczoraj Alfa Romeo 147 na DLU z klubowymi ramkami na parkingu kolo galerii Cuprum Arena ;)
Bardzo możliwe, że moja była, jeśli nowy właściciel nie przerejestrował :)
Ale naklejek nie miałem :) ... Czerwone skóry w środku ? Ramki były ?
Jeśli doposażył ją w naklejki, to bardzo prawdopodobne, bo właśnie za Zieloną Górę (do Sulechowa) mu ją prowadziłem :)
Na jakich felgach śmiga teraz ? Podobno miał naszykowane telefony ...
To moja eks -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...bitka_gtv.html
Możliwe Grzesiek, możliwe ;)
Pozdrawiam uroczego Pana ze srebrnej 166,na trasie Ząbkowice Śl. - Sieroszów. Była łapka z jego strony,światełka z mojej.
Faaajny był...Machnął mi! :P
Ciekawe, co na to Karol ... :D
Barus dokładnie ;) Bo ja z Sulechowa felgi wsadził skora jest ramki tez.