Widzana dziś AR 147 na ramkach rej. FZG... około godziny 16:10 na rondzie w stronę Oporowa od wioski Jaszkotle:) Pozdrawiam alfaholika:P
Printable View
Widzana dziś AR 147 na ramkach rej. FZG... około godziny 16:10 na rondzie w stronę Oporowa od wioski Jaszkotle:) Pozdrawiam alfaholika:P
Pozdrowienia dla czarnej 147 widzianej ok 18 na Piastów w Lubaniu
Pozdrawiam kolegę z czarnej 156 na ramkach widzianego w czwartek 2.08 w Świebodzicach ok godz 19 na wlocie z Kamiennej Góry. Machałem z bordowej Clio, a także pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156 na ramkach mijanego koło Mokrzeszowa dzis ok 15. Pewnie łapki nie widział
Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 156 SW, czarne felgi, byly rameczki. Wczoraj ok 21.30 wyjechal na Kromera z BP.
Jechal spory kawalek bez swiatel ;D
granatowa 146 na ramkach DLE w chojnowie za mostkiem przed rynkiem widziana w piątek ;) czyja to ? .... taaaaaaka brudna :D
Pozdrowienia dla czarnej 156 na świdnickich tablicach, widzianej wczoraj w Świdnicy koło Intermarshe, kolega sam pierwszy mnie pozdrowił :) czyżby ktoś nowy w Świdnicy?
dziś widziany kierownik czarnej 147 na blachach SW przy pl. Wróblewskiego/Grunwaldzkim :) obtąbiony odmachał :)
dziś _mumin_ był u mnie na podwieczorku ^^ :D pozdrawiam również ;)
A i dziś w drodze na bielany wrocławskie z wrocławia na wysokości Auchan jechała przede mną 156 srebrna DDZ .. pozdrawiam :D[/QUOTE]
To bylem ja , widzialem i pozdrawiam
Wczoraj na A4 około 9:00 widziana mijana z naprzeciwka czarna 159, jadąca w kierunku Wrocławia (jakieś 80km od Katowic). Tablice SG... z ramkami :)
Również wczoraj ok. 10:30 w Libiążu widziana ciemna 164 z ramkami Alfaclubu -> KCH ...
Jechałem Transitem z przyczepką, więc nie do rozpoznania :D
Pozdrawiam :)
Pozdrawiamy właściciela srebrnej 156 z fabrycznym spojlerem,stojącą na parkingu (wiodącym na górę "Ślęża") w miejscowości Sulistrowiczki ,praktycznie przy wjeździe - klubowe ramki "DDZ...".
Jechaliśmy na spot AR 166 :)
Pozdrawiam również kierującego czarną 147,na klubowych rameczkach "DDZ...",przed Łagiewnikami,kolega machał,ja niestety nie zdążyłam już odmachnąć - być może skojarzy,jechałam jako ostatnia w kolumnie Alfaholików,razem z innymi Alfami :)
po godzinie 17 widziana 156 z ramkami DJ w wojcieszycach. pomachane odmachane, ale kierowca chyba troche zaskoczony
To dalem ciala,a tak powaznie mijalem 1 alfe z klubowymi ramkami i myslalem, ze to pewnie ty.
Wnioskuję,że Alfa ,o której pisałam w poście powyżej,to Twoja. Fabryczny spojler i ramki DDZ.
Przeciskałam się wczoraj na parkingu,obok ładnej srebrnej 156 na klubowych DDZ,nie dało się jej nie zauważyć.
Nieopodal grillowali Alfaholicy w 166-tkach i jednej 147,szkoda że nie było okazji do spotkania,bo dołączyłaby jeszcze 156,i byłoby milej :)
pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 166 na ONY widzianej w Międzyzdrojach na polu namiotowym :) Przechodziłem obok :)
Czy to może ktoś z forum jechał czerwoną Spiderką z lat 80'tych z Wrocławia w kierunku Ząbkowic w niedzielę ? )
Wystawiałem łapsko z czerwonego Fiata Albea :D
Wczoraj pod McDonaldem na Bielanach widziany kolega siedzący w srebrnej 156 SW ... Blachy OB :) Kto to taki ? :)
Byłeś zajęty, więc nie przeszkadzałem :D
Pozdrawiam,
Wojtek - Baruś
Dziś rano na opolskiej widziana srebrna 156SW z ramkami.
Były światła, łapki, impreza, alkohol, dziewczyny...
No to dobra, tylko światła i łapki :)
Jarek1986 - to twoja 166 stała dzisiaj u Paszkiewicza na warsztacie ?
Mottom, Ciebie dziś widziałem w Jerzmanicach koło godziny 12 - 13?
Ciemna 156 pod dworcem PKP w Opolu z ramkami.
dwie alfiki widziane pod dworcem pkp Załącznik 65268Załącznik 65269
Pozdrawiamy czarną 156 na klubowych ramkach "DZA...",(bez scudetto) kolega machał,przejeżdżając przez 1 Maja w Z-cach Śl. :)
I dzisiejsze zakupy pod "Stonką" :
Załącznik 65275Załącznik 65276
Pozdrawiam mojego klasowego kolegę,który również wybrał się na sobotnie zakupy swoją Alfą :P
Witałam się także w dniu dzisiejszym, z właścicielem ładnej (białej) 159,czyli z forumowiczem Shemagonish - Pozdrawiam kolegę!
Twój klasowy kolega chce sprzedać :) Podobno chce się na GTV przesiąść - rozmawiałem z nim ostatnio - chce coś mniejszego, bo dziewczyna robi prawko... więc nie wiem, czy GTV to dobry pomysł :D
Zaproś go na forum :)
A 156 bez scudetto jest granatowa (BLUE COSMO) a nie czarna :) - to mój kuzyn, z którym jechaliśmy z Tobą i Karolem na 1-ego Maja :) -> 2.5V6
NICK: morbob - widzę, że nauczyłem go alfaholickich zwyczajów :D ... Albo machał Tobie, bo auto zna :D
- - - Updated - - -
Aha... koło STONKI widziałem Waszą 166 wczoraj chyba :) Z domu na zakupy się wybrałaś ? ;) ;) ;)
Pozdrowienia dla kierownika alfy, chyba 156, który pucował dziś auto na myjni bezdotykowej w Złotoryji zaraz obok mediaexpress (chyba bo nie jestem stąd :)), w godzinach późno popołudniowych. Nie jestem pewny czy ramki były bo wypatrzyłem z drogi ale wydawało mi się, że tak :)
I przy okazji wszystkie Alfy widziane na trasie Ścinawa - Lubin - Legnica, niestety wszystkie bez ramek :)
Animek i Teddy obtrąbieni przeze mnie w legnicy :):)
Pozdrowienia dla srebrnej 156 DLW widzianej między Olszyną a Lubaniem były światełka i łapka.