No wreszcie ktoś mnie zauważył. Szkoda, że nie w czasie jazdy, ale jednak. Również pozdrawiam. Codziennie tam parkuję. Zauważyłeś, że tylko obok Alfy rosną kwiaty:) DPF pracuje:)
Printable View
Pozdrawiam kierownika lub kierowniczkę AR 156 o nr.SL 49... na ramkach stojącą na parkingu pracowniczym G2 Opla widzianej dzis około godz. 17.
Pozdrowienia dla 147, mijaliśmy się na Frysztackiej w Cieszynie. Łapki były :)
Pozdrawiam belle147mmm która o 19:30 na ul. Żywieckiej w BB:
-wyprzedza mnie na skrzyżowaniu i bezpośrednio przed przejściem dla pieszych;
-szpanuje, że ma kasę na zatankowanie Alfy na Orlenie, a tak naprawdę w ogóle tego nie robi;
-nie pozdrawia mnie jak wraca drogą powrotną! No ale co się dziwić, szyby w dół, muza na full, to można nawet trąbić, a i tak nici z tego.
Potem mi się robi przykro i biję kursantów w samochodzie :D
PS: Już zawiadomiłem odpowiednie organy ścigania o Twoich drogowych występkach.
Pozdrowienia również dla srebrnej 166 (ok. 19:32 pod nowo budowanym wiaduktem w stronę Żywca) na ramkach i tablicach SB, ale nie dostrzegłem kto to…
Pozdrawiam oramkowana ciemna 156 mijana dzisiaj okolo godziny 15 30 jadacej od Trzebini w kierunku Krzeszowic.
[QUOTE=Quattro;607992]Pozdrawiam belle147mmm która o 19:30 na ul. Żywieckiej w BB:
-wyprzedza mnie na skrzyżowaniu i bezpośrednio przed przejściem dla pieszych;
-szpanuje, że ma kasę na zatankowanie Alfy na Orlenie, a tak naprawdę w ogóle tego nie robi;
-nie pozdrawia mnie jak wraca drogą powrotną! No ale co się dziwić, szyby w dół, muza na full, to można nawet trąbić, a i tak nici z tego.
Potem mi się robi przykro i biję kursantów w samochodzie :D
PS: Już zawiadomiłem odpowiednie organy ścigania o Twoich drogowych występkach.
* Tez pozdrawim Ciebie:)noo wiesz jak sie tankuje do pełna to nie na orlenie przeciez, za drogo hehe:P a Ty guattro prosze uczyc swoich kursantów jak sie driftuje po drodze a nie jak zamula i pozniej jedziee sie za takim i jedzieee i jedzieeeeee....i nie ma konca...a i elkom nie macham romeło nie zdradze:) wiec czekam na nasze polskie władze chetnie pokonwersuje z panami misiaczkami:P
I pozdrawiam jeszcze szara 147 przed FL okolo godz 22 w ketach na moście która mi tak "pieknie" wyjechała ze w ramach odwetu musialam ja wyprzedzic:)
na pocieszenie powiem wam że w czechowicach jeździ taka sama 166 jak żuwika
pozdro dla srebrnej 156 SZY.
przejeżdzała obok dworca PKP w Gliwicach. Ramki były.
Akurat byłem na papierosie.
pozdrawiam,
Adam
pozdrawiam srebrna 156 na ramkach rej SO xxxx ktora mijalem chyba w rybniku ;p niemachalem ani nic bo jechalem sluzbowym kango:)
Ok to ja też od dzisiaj będę machał, bo choć wożę się często po Krakowie to nie widzę, żeby ktoś machał/mrugał. Pozdro dla Krakusów
Pozdrawiam kolegę w alfie 159 sw chyba szary metalizowany (Grigio Indaco), staliśmy równolegle na światłach na przełączce między krowoderską a mazowiecką na alejach w krakowie. Straszna przyjemność jak obok siebie stoją dwie piękności (a w środku dwóch brzydali:cool:). Pomachane, odmachane.
pozdrawiam czarną 147 po FL widzianą na skrzyżowaniu przy Mikołowskiej oraz srebrną AR166 na rejestracji SM... zaparkowaną w Brzęczkowicach na ulicy Ziętka :)
Tak myślałem że to Ty, nie wiedziałem tylko czy masz ramki ;)
Pozdrowienia dla Grzesia Żara, z którym mijaliśmy się wczoraj ok.16 przy wyjeździe z os.W. Machałam i machałam, ale strasznie byłeś skupiony na drodze. W sumie to wcale Ci się nie dziwię, prowadził mój mąż a jechaliśmy Vectrą:)
BTW Nieobecność na zlocie odnotowana! :)
Pozdro dla czarnej 156 po lifcie na blachach KOS, dumnie prezentującej się przy ulicy Bielskiej w Andrychowie.
Pozdrowienia dla brera21, która wpuściła mnie wczoraj na ul. Krakowskiej :D
Pozdro dla kierowcy czarnej 156 na ramkach, mijanego wczoraj na Kaufhausie (Ruda Śląska) około 17:00 :)
a ja pozdrawiam kolegę w 156 na ramkach alfaclub widzianego wczoraj w Bielsku na parkingu ATH :)
pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 przed FL z kącikowymi ramkami widzianego jadącego w kierunku tychów na górce murckowskiej ok 11.30 :)
Kierownika ciemnej 159 ok 12.30 na trasie Sosnowiec-Katowice z mojej awaryjne, od kolegi długie...pozdrawiam:)
wczoraj koło 20 kierownika czerwonej pieknej 147 z przyciemnionymi szybkami na rej SB w okolicach centrum bb _(jak boisko)niewiem jak ulinca sie nazywa (juz 2gi raz ja widzialam jest sliczna), z mojej strony mruganie ze strony kierownika nic ale nie odpuszczam hehe:P
Pozdro dla Weroniki mijanej wczoraj między Jastrzębiem a Wodzisławiem za fotoradarem :) Żółtka kartka za nie odmachanie :P
pozdro dla:
bialej Julki blachy SBE chyba mijanej dzis w okolicach Pilzna na podkarapciu,
czarnej 166 KBR chyba ramki byly mijanej gdzies miedzy Brzeskiem a Tarnowem
zielona 156 KBC zaparkowanej kolo domu w Kłaju równiez chyba oramkowana
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 na blachach SK, mijanego dziś około 17:00 na drodze Katowice - Mikołów, w okolicy skrzyżowania na Piotrowicach. Pomrugane - odmrugane :)
pozdrowienia dla czarnej 166 2,5 v6, na blachach KR wczoraj na wielickiej koło tesco..
Pozdrawiam czarną, śliczną 159 widzianą dzisiaj na chwilę w lusterku na trasie Katowice - Wisła na wysokości zjazdu w Pawłowicach na Cieszyn - nie stety tam zjechała :D mrugłem awaryjkami - odmrugała :D jest nadzieja! :D
Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 156 SW 2.4 JTD w kolorze bordowym (miałem okazję kiedyś bliżej się przyjrzeć pod Castoramą) widzianej na Helence w Zabrzu od kierowcy czerwonej Alfy 147 1.6 (niestety byłem za bardzo zaaferowanym dziećmi i nawet nie zdążyłem odmachać - a tak przy okazji moja żona cię zna, pochodzi właśnie z Helenki)
Kto dzisiaj jechał czarną 159 przez dolny Tauzen o godzinie 5:30?
(rej SK)
pozdrawiam bordową ze spoilerkiem na tyle 156-stkę widzianą na zagórzu w Sosnoscu (orion) w ostatniej chwili podniosłem łapę, i nie widziałem już odpowiedzi :), ale ramki były :)